Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Attól még számíthatok liberáli...

Attól még számíthatok liberálisnak, hogy elismerem a cigánybűnözést, a menekültekkel való vigyázni való dolgot?

Figyelt kérdés

De nem azt mondom, hogy a cigányok mind egytől-egyig bűnözők, mert ez rasszizmus lenne. Én sajnálom azokat a cigányokat akik a cigányok 95% miatt szív, hogy biztos ő is egy lopós, gerinctelen alak mikor dolgozik és ápolt és senki sem mondaná róla, hogy cigány ha nem látszódna rajta, hogy barnább a bőre. De kifejezetten vannak olyan bűncselekményeket amiket nem mondom, hogy fehér bűnözők nem csinálnak ilyen mértékben.

Ráadásul még egy tipikus fehérbőrű bűnöző sem lenne képes egy szerencsétlen idősnőhöz betörni és azután brutálisan szétverni. Meg tényleg alacsony a munkavállalók a roma származásúak körében mikor rengeteg a nem rasszista, liberális munkaadó aki egy megfelelő végzettség esetén tárt karokkal befogadja a cigányokat IS.

Integráláshoz ott volt sokszáz év. Nem mondom, hogy otthon nem hallgathatnak cigányzenét egymásközt nem beszélgethetnek cigányul egy kiadós munkanap után.

Én ismerek az 5%-ból is embereket akik dolgoznak,tanulnak, nem lopnak. De egy rosszabb helyen élő embernek akiket terrorban tartanak soha nem fogom tudni elmagyarázni, hogy kivételek vannak.

Én a dolgozni vágyó menekülteket/gazdasági bevándorlókat akik nem kecskepásztorkodásból diplomáztak esetleg a "kecskepásztorok" gyárban lesznek betanított munkások az oké nekem, csak ne a segélyekből éljenek a letelepedni kívánt országban. Egyébként Londonban,Bécsben,német nagyvárosokban eddig is voltak olyanok akik az EU-n kívülről jöttek és jól be is integrálódott a többsége. Munkát kínált németeknek/angoloknak/osztrákoknak mikor a saját országában ezt 10x olcsóbb munkaerőt is kihasználhatta volna.

Én liberalista vagyok teljes mértékben, de attól még a tények tények maradnak.

2015. szept. 7. 17:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Honnan veszed azt a 95-5 %-ot?

Meg ilyen dolgokat, hogy rengeteg a nemrasszista(?), liberális munkaadó, ....

Meg nagyvonalúan megengednéd, hogy "otthon, egymásközt beszélhessenek az anyanyelvükön". Marhajó.

A cigányok hagyományos munkáit, foglalkozásait elvették a kínai műanyagok, a fogyatékosokat segítően foglalkoztatók és a rendszervalami után elszegényedett nemcigányok. Ez van.

Az idénymunkáikat szintúgy.

Mellesleg, lehet, hogy elfogult vagyok, mert a Nagykörúton villamosozva -sajnos- a SAJÁT fajtám tüntelőleg félrenézett, amikor gyerekekkel-pocakosan mertem villamosra szállni; a sötét cigány meg ugrott, hogy " ide tessék ülni, kézcsókom".

Nem szeretem,amikor bántják a cigányokat.

2015. szept. 28. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!