Szerintetek az Iszlam alllam all amostani muzulman sereg, eurapai megszallasa mogott?
"Mondja ezt olyan ember aki soha nem járt muszlimok között"
Fogalmad sincs ki vagyok es merre jartam eddig a vilagban, de azert velemenyt alkotsz rolam ... rendben.
Hát tény, hogy mindenféle ellenőrzés nélkül ömlenek be az emberek és csak a Jóisten tudja, hogy kik és honnan. Bocsánat hogy ezt mondom de hülye lenne egy tororrszervezet ezt nem kihasználni. A repülőre lassan már fogpiszkálót se vihetsz fel, így meg busszal, cuccal visznek az Európai nagyvárosokba.
A másik tény, hogy ettől Európa gazdaságilag meggyengül. Vagy mint előttem is írták a zsidóknak is a tóra azt tanítja, hogy keverni kell mindenféle embert. A fehér keresztény emberekről ugye nemcsak a zsidóknak, hanem a muszlimoknak is megvan a véleményük a vallásban hogy ugye azokat a fehér nőket akik szerintük tisztátalanok, - azt most nem tudom hogy azért mert nem csadorba vannak vagy másért,- meg kell büntetni ami náluk a nemi erőszak, erről ugye már rengeteget hallottunk Nagy-Britanniába, ahol már eddig is sokan voltak. Na ezek az emberek is jönnek/jöhetnek most.
De pofon egyszerű Szíriában is vannak keresztények, ott is támadják őket a vallás miatt, az arab országokban minden összetűzés kb a vallás miatt van. Tehát evidens, hogy majd lesz itt is, és ez lehet érdeke is ugye valakinek. Majd kiderül ha itt lesz a nyakigsz*r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!