Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez igaz hogy a Jobbik az MTV...

Ez igaz hogy a Jobbik az MTV székház felgyújtói hazafinak meg szabadságharcosoknak nevezte?

Figyelt kérdés
Hallottam emberektől ezt a dolgot.
2010. márc. 11. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

budaházy nem megy parlam-be

ő nem jobbikos

nem képv.jelölt

2010. márc. 11. 23:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Igaz, mert van egy képviselő jelölt ózdi azt hiszem aki még felfüggesztett börtönt is kapott érte és büszkén vállalja le van írva a honlapján.

"Még miskolci tanulmányaim alatt váltam az FMI tagjává, majd 1999-2008 között a MIÉP ózdi szervezetében tevékenykedtem. 2002-ben, az elcsalt választások után részt vettem az Erzsébet-hídon zajló tiltakozó akcióban, majd 2006 őszén –az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor- az MTV-székház ostromában, valamint a Kossuth téri tüntetéseken. Tiltakozásom „jutalmaként” a hatalom bírósága 2 év, 4 évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott, amit büszkén vállalok."

[link]

2010. márc. 12. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Közönséges bűnöző és még büszke is rá a parasztja. Nem tudom ő rá gyújtották volna a házat akkor is így beszélne?
2010. márc. 12. 06:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Kirabolták a TV székház büféjét!Hahahahaha!Ha kormányra kerülnénk.....Persze,ti biztos nem lopnátok!Hahahaha!
2010. márc. 12. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Igy igaz .... Figy akinek rövid az esze és gondolkodni képtelen attol mit vársz
2010. márc. 12. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Én ott voltam a székháznál és 23-án is. (szinte még gyerekként) Az volt, amit leírtak. Be akartunk olvastatni egy petíciót, nem engedték, forrongtak az indulatok, és egyszer csak elszabadult... 23-a pedig...fogalmam sem volt, mi történik, aztán egyszer csak marni kezdte az arcom a könnygáz, jöttek a lovak, süvítettek a gumigolyók, és véresre vert vert támolyogtak a tömegben.

Figyelj, kedves kérdező. Azok a napok nem a törés-zúzásról szóltak. Forradalom volt, ezt ma is fenntartom.

22/L

2010. márc. 12. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Te nem tudod mit jelent a forradalom?Horda és randalírozás,amit a törvény büntet.
2010. márc. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!