Mi az oka az ultrák tegnapi viselkedésének?
Nekem az a gyanúm, hogy a tegnapi deák téri eseményeket valójában a liberálisok szervezték, hogy eltereljék a figyelmet a menekültekről, illetve megszerettessék őket a magyar fiatalokkal. Ezért is választhatták pont a deák teret.
Így a magyar fiatalok azt látják, hogy nem a bevándorlók törnek -zúznak, hanem a szélsőjobb.
18.02
tündérke. belinkeltem a jogszabályt. egy pofon. 8év is lehet. de kettő minimum. de bizonyára nem fogja egy bíró sem enyhítő körülménynek tekinteni, hogy hordaként támadtok háborús menekültekre.
"Az M1 tudósítója szerint az egyik ultra kezében felrobbant egy füstgránát, és levitte a kezét."
Hehe, működik a szelekció.
"Mi az oka az ultrák tegnapi viselkedésének?"
Ugyanaz, mint máskor is mindig.
"Nekem az a gyanúm, hogy a tegnapi deák téri eseményeket valójában a liberálisok szervezték (...)'
Dobd ki a kukába a "gyanúdat", inkább használd az eszedet. (Remélhetőleg van elég, hogy átgondold/felfogd...)
"Így a magyar fiatalok azt látják, hogy nem a bevándorlók törnek -zúznak, hanem a szélsőjobb."
Eddig is ezt látták, évek óta, amikor menekültek még a kanyarban sem voltak.
16.16
húú, várjál, szoktam erre valami nagyon jót hallani, amikor más csoportokról van szó.
az ultrák miért nem vetik ki maguk közül az ilyen elemeket, ha ők maguk nem ilyenek?
23.57
na jó, de a fontos kérdés az hogy ki fizette őket! kinek állt ez érdekében. az izraeli kormánynak? vagy piréziának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!