Mi a véleményetek arról, hogy az osztrákok regisztráció nélkül elengednek minden menekültet?
Én az EU teljes menekültpolitikájára azt mondom hogy :
Mi van?
Nem ott kell regisztrálniuk, hanem abban az országban, ahol beléptek EU-ba.
Értem, hogy mit kérdezel és mire akarsz kilyukadni, egyet is értel veled, de nem kötelesek regisztrálni az osztrákok. Nekük kell, mert náunk lépnek be az EU területére.
Ugy tudom nallunk sem kellene mert Szerbia felool aki jon az nagy valoszinuseggel Bulgaria esetleg Gorogorszag felol belepett mar az Unioba....
Szoval egyszer oket kellene rendbe tenni hogy adjanak papirt ha nincs papirt akkor mi sem adunk es menjenek amere akarnak nem tartoztatjuk...ez jogos es szabalyos is lenne csak az a baj hogy igy a szipantokocsi szag nyugaton terjedne....
"Nem ott kell regisztrálniuk, hanem abban az országban, ahol beléptek EU-ba.
Értem, hogy mit kérdezel és mire akarsz kilyukadni, egyet is értel veled, de nem kötelesek regisztrálni az osztrákok. Nekük kell, mert náunk lépnek be az EU területére."
Akkor csak külső ország regisztrálhat? Ergo csak külső országokba fogják visszatoloncolni őket? Hát akkor ez így nagyon buli lenne mindenkinek kivéve olaszok mi görögök:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!