A menekültügy mikor fejeződik be témának lenni magyarországon?
senki nem kényszerít rá hogy ezzel foglalkozz.
mellesleg akkor lesz vége, ha vége lesz :)
amúgy nem kell figyelmen kívül hagyni a BEVÁNDORLÓKAT, mivel kis millió oka van annak amiért róluk beszélnek.
és nem, nem Orbán és a média közös propagandája ez, külföldön is ugyan ez megy mint itt nálunk, hisz ki a tököm akarja hogy muszlimokkal legyen tele a szomszédságom.
Mivel ez az aktualitas, mivel ez a problema, ezert nem lehet errol eleget beszelni, hanem megoldast kellene talalni. Utana ugy is elcsitul minden.
Ertem en, hogy ez mar sokakat zavar, de akkor lapozzanak mas oldalakra, vagy kapcsoljanak at egy sorozatra a TV-ben.
Azert szol minden errol, mert ez van most az eletben. A multrol mar nem erdemes beszelni, a jovot pedig senki nem ismeri. Ezert szokas a jelenrol beszelni. Ez a valosag.
Akkor lesz vége ha kezelhetővé válik.
Szerintem az hogy nem lehet tőlük közlekedni, az utcán élnek, stb. nem a kezelhetőség.
Ha eltakarodnak.
A politikának azzal kell foglalkoznia, hogy jobbá tegye az országot, nem?
Az jó az országnak ha ilyen szutyok mocskok vannak itt akikre hihetetlenül sok pénzt költünk az adónkból?
Nem.
Tehát el kell őket innen paterolni, lelőni, mit bánom én, csak hadd legyünk nyugodtan. Nem hiányoznak.
Én is szeretném ha megszűnne a téma - mert az azt jelentené hogy eltakarodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!