Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikos szavazók meg...

A jobbikos szavazók meg fognak lepődni majd a következő ogy. Választás eredményein?

Figyelt kérdés
Szerintem igen. A jelenlegi helyzetet alapul véve mindenki arra számít, hogy 2018-ban a Jobbik győz, de szerintem a Fidesz olyan ügyesen magára szabta (nem a legnépszerűbb pártra, inkább magára) a választási rendszert, hogy igazából az ellenzéknek szerintem abszolút semmi esélye a győzelemre. Én így látom. Jó lenne Orbánt leváltani, de szerintem nem fog menni.

2015. szept. 1. 07:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Merkel nem táncolt vissza.

Ez igazságtalan választási rendszer, de úgy látom egy orbán fan-nal van dolgunk ... :D

2015. szept. 1. 08:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Az illegális bevándorlás témához annyi hozzáfűznivalóm van csak, hogyha itt lenne Magyarországon háború és ti menekülnétek... ti lennétek a legjobban felháborodva, ha az osztrák határról visszafordítanának vagy nem engednék, hogy továbbmenjetek, ahova szeretnétek. nyilván, ha valaki menekül, nem önszántából teszi és nyilván nem ér rá hivatalos papírokat intézni sem, ha egyáltalán bármilyen hivatalos szerv nyitva van háborús állapotban.... Nem tudom, hogy ennyi ostoba hol él?!?!?! Szégyen, hogy az átlagmagyar ennyire sötét és képtelen szolidáris lenni másokkal, de ha magáról lenne szó, másokat még a sín alá is odalökna! Pfff
2015. szept. 1. 08:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen igazad van!

Nem táncolt vissza csak légből kapott ígéreteiket pontosították amiket a jövőben bármikor tovább "pontosíthatnak"

Itthon meg az összes liberális azt terjeszti hogy Németország minden szír bevándorlót befogad... :))))

ez van!

2015. szept. 1. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

igen fel lennénk háborodva hogy ha az első biztonságos ország pl. Ausztria nem nyújtana menedéket.

De az USA-ba akkor sem kaphatnánk bevándorlási jogot!

Remélem te is tudod mekkorát csúsztattál!!!!

:))))

2015. szept. 1. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Hajrá igazság, hajrá tisztesség, hajrá Jobbik
2015. dec. 14. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!