Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország most nyit kelet...

Magyarország most nyit kelet felé, vagy nyugatiasodik?

Figyelt kérdés

Én remélem, hogy Oroszországgal erősítjük a kapcsolatot és egy fegyelmezett, tekintélyesebb ország lenne Magyarország.

Nektek mi a véleményetek? Az EU meg a NATO miatt nem is nagyon van esély gondolom?!

2015. aug. 31. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos nyugatiasodik, nálunk is egyre épül a szélsőliberális diktatúra. Én is inkább az oroszok felé nyitnék, ott legalább normális értékrend a meghatározó, és nem alkalmazzák azt a fajelméletet, amit Nyugat-Európában.
2015. aug. 31. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Nagyhatalmak vesznek körül és csakis okos diplomáciával lehet fennmaradni, ügyesen kell lavírozni. Ne köteleződjünk el túlságosan egyik irányban sem.

Gazdasági kapcsolatok kiszélesítésére szükség van.

Átestünk a ló túlsó oldalára.

1989 előtt (szinte) csak KGST piacra termeltünk, 1990 után teljesen feladtuk a keleti piacot ideológiai-politikai okok miatt. Nagy hiba volt.

2015. aug. 31. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugatiasodna, mert onnan jon a penz kulonbozo hitelek formalyaban, de kozben a nyugat nem jelent nekunk piacot, mert nem kellenek nekik a termekeink ... ezert kenytelenek vagyunk a kelet fele is nyitni, mert szeretnenk eladni a dolgainkat, ami a nyugatnak nem kell.
2015. aug. 31. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom milyen szélsőliberális diktatúráról beszél a kedves első,amikor pont hogy fasizálódik Magyarország elég erőteljesen...lehet,hogy másik bolygón élünk.
2015. aug. 31. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Ne azt nézd, amit mond a kormány, hanem amit tesz!
2015. aug. 31. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Épp azért mondom!
2015. aug. 31. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább Balkánosodik! Sajnos!
2015. aug. 31. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:

"Sajnos nyugatiasodik, nálunk is egyre épül a szélsőliberális diktatúra. Én is inkább az oroszok felé nyitnék, ott legalább normális értékrend a meghatározó, és nem alkalmazzák azt a fajelméletet, amit Nyugat-Európában."

Itt már annyira súlyos agyáramköri problémák vannak, hogy ezen tényleg nevetni tudtam csak, bár elég jót, azt meg kell hagyni, szóval köszi! :D

2015. dec. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!