Magyarország most nyit kelet felé, vagy nyugatiasodik?
Én remélem, hogy Oroszországgal erősítjük a kapcsolatot és egy fegyelmezett, tekintélyesebb ország lenne Magyarország.
Nektek mi a véleményetek? Az EU meg a NATO miatt nem is nagyon van esély gondolom?!
Nagyhatalmak vesznek körül és csakis okos diplomáciával lehet fennmaradni, ügyesen kell lavírozni. Ne köteleződjünk el túlságosan egyik irányban sem.
Gazdasági kapcsolatok kiszélesítésére szükség van.
Átestünk a ló túlsó oldalára.
1989 előtt (szinte) csak KGST piacra termeltünk, 1990 után teljesen feladtuk a keleti piacot ideológiai-politikai okok miatt. Nagy hiba volt.
"Sajnos nyugatiasodik, nálunk is egyre épül a szélsőliberális diktatúra. Én is inkább az oroszok felé nyitnék, ott legalább normális értékrend a meghatározó, és nem alkalmazzák azt a fajelméletet, amit Nyugat-Európában."
Itt már annyira súlyos agyáramköri problémák vannak, hogy ezen tényleg nevetni tudtam csak, bár elég jót, azt meg kell hagyni, szóval köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!