Egészítsük-e ki a Röszke környéki legforróbb pontokon kb 1-10 km-en át 5 méteres betonfallal is a határzárat?
A Szabadka-Szeged közötti vasútvonalat is mobil betonfalrésszel lezárva ( esetleges vonat átengedéshez ) és
a vasutvonalnál 1-1 őrtoronnyal, rajta tömegoszlató vízágyukkal ? Ugyanúgy mint a törökök a török-szír határon.
A hamarosan érkező határvadászoknak könnyebb dolga lenne.
Ó hogyne. Támogassuk - FIZESSÜK KI - kérdezzük Putyin bácsit, és persze tegyük már ISMÉT kötelező nyelvvé az oroszt.
Ismét ezt akarjuk ??!!
Hogy kerültek ide az oroszok és Putyin? Mellesleg hülyeség. Túl sokba kerülne és csak kerülnének egy kicsit nagyobbat. Szerintem inkább aknazár kéne és tűzparancs.
4: A mexikói határon szerintem frankón működik. Sőt Palesztinában is.
9:
Akiknek arra volt dolguk, ahol megfordultak a menekültek, azoknak igenis okoztak kárt. Akiknek a déli határszélen van földjük, gyümölcsösük, azoknak igenis okoztak kárt.
Szerintem nem kéne megvárni azt, hogy még többen legyenek és még nagyobb legyen a pofájuk... Tolerancia? Mi legalább nem kövezzük meg a melegeket és házasságtörőket.
Az pedig nem érv, hogy a politikusok nagyobb kárt csinálnak... Akkor engedjük be a menekülteket, hogy még több baj legyen?
"... hogy ezek a szerencsétlen emberek áthaladtak az országunkon. "
Ezek a látszólag szerencsétlen, többezer euróval és iPod-dal felszerelt "menekültek" valójában az Iszlám Állam katonái - akik mellett megtévesztésként 20 %-nyi nő és gyerek is van - és akik preciz logisztikai szervezéssel, okostelefonos navigációval jutottak el a kijelölt célterületre.
Akik a "magyarok" közül segíteni szeretnének nekik, valójában a terroristákat segítik.
Azért vízágyúval kellene kezdeni az oszlatást, mert egyelőre nincs náluk gépfegyver és nem lőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!