Miért nem engedjük tovább regisztráció nélkül a menekülteket?
"Ausztria felett meg majd átugranak, mi? Amennyire mi örülünk a Szerbiából érkező özönnek, az osztrákok pont úgy örülnének a tőlünk érkezőnek."
Az EU-s tagság és a Schengeni-övezet mond neked valamit?
8-as!
Olyan országokon keresztül jönnek, amelyek nem EU-s tagországok! Nézd meg a térképen, melyek ezek!
"Regiszráció nélkül? Szerinted jó ötlet, hogy Európába egy ellenőrizhetetlen, lekövethetetlen tömeg jöjjön? Normális vagy?"
Igen, a lehető legjobb.
Szépen elmennek tőlünk nyugatabbra, elkezdik egyre jobban terrorizálni a helyi lakosságot, akik válaszként radikalizálódnak és Európa megmenekül.
Nem várom el tőletek, hogy megértsétek, de így van.
Ha Brüsszel balhézna, akkor meg kell nekik szépen mondani, hogy miattatok, liberális idióták miatt nem tudjuk rendesen őrizni a határainkat, ezért szépen egyétek meg, amit főztetek és ne a mi farkunkkal verjétek a csalánt.
Ennyi! Ennyit kéne mondania Orbánéknak!
Euromilliardokat kap az orszag, hogy jol vegezhesse a dolgat, de azert ez nem egy olyan kis hordereju ugy, hogy kezelni lehetne. Felfogtatok mar, hogy mekkora embertomegrol van szo? Ha nem lenne semmilyen ellenorzes, akkor hamar itt lennenek az ISIS katonai, akkor meg azon sirankoznatok.
Sajnos ez egy bazi nagy gond es egyaltalan nem lennek a kormany helyeben es ez nem a fideszrol szol, hanem mindenkirol. Az osszes partnak, legyen az a kormany, vagy ellenzek, ebben az ugyben csak kozos lehet a celja.
Nem kapunk euromilliárdokat a menekülthelyzet kezelésére.
Egyáltalán honnan vetted ezt a baromságot?
"Ha nem lenne semmilyen ellenorzes, akkor hamar itt lennenek az ISIS katonai, akkor meg azon sirankoznatok."
Miért? Most miért ne lehetnének itt? Amikor átjönnek a kerítésen lévő kapukon, akkor bemondják a határőröknek, hogy "figyi már, én ISIS-es vagyok! Próbáltam titkolni, de sajnos nem tudom magamban tartani, muszáj igazat mondanom!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!