Már a nemzetiségi és kisebbségpolitikában is a Jobbik a legjobbik?
A Jobbiknak van a legjobb kisebbségpolitikai programja - írja a Ludové Noviny online változata. A hazai szlovákság újságja körkérdést intézett a pártokhoz, s ennek alapján arra jutott: valójában a fősodratú média által sokszor kisebbségellenes indulatok szításával vádolt nemzeti párt nyújtja a legelfogadhatóbb elképzeléseket a nemzetiségek számára.
a mi családunk "sváb" nagy mamámék még németül beszéltek egymás között
és mindannyian a Jobbikra fogunk szavazni
Apám német állampolgár, testvéreimmel kettős állampolgárok vagyunk. Eszünk ágába nem jutna a Jobbikra szavazni.
Mellesleg helyi szlovákság olyan pici, hogy nincs sok értelme megkérdezni azt a kétszáz embert.
"Eszünk ágába nem jutna a Jobbikra szavazni. "
én nem lennék rá ilyen büszke
"én nem lennék rá ilyen büszke"
mert? szíve joga arra szavazni akire akar. én sem a jobbikra fogok szavazni és büszke vagyok rá hogy nem b*sztak át a szar demagóg dumájukkal.
"én nem lennék rá ilyen büszke"
"mert?"
azért... és ne légy magadra büszke és pont hogy az egyetlen párt ami nem demagóg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!