Mit szólnátok az általam kitalált új menekült-stratégiához?
Átmászik a menekült a kerítésen, elkapja a rendőr.
Összeterelik őket egy gyűjtőpontra, ahol felbukkan a lehető leglerobbantabb, legrozsdásabb, legmocskosabb Ikarus busz.
Beterelik őket a buszba. A busz legtöbb ablaka be van törve, és be van fújva az utastér ürülék szagú sprével.
Felszáll a buszvezető egy szakadt pólóban. Körbekérdezi a menekülteket, nincs-e egy kis kajájuk, mert 3 napja nem evett és kopog a szeme az éhségtől.
Elindul a busz velük Hegyeshalom felé. Útközben "véletlenül" belekeveredik a busz egy megrendezett tüntetésbe, ahol emberek katonai járműveket próbálnak borogatni és követelik az államtól, hogy adjon már valami ennivalót, a katonaság pedig figyelmeztető lövéseket ad le rájuk. Egy villanyoszlopon sarló-kalapácsos zászló leng.
A busz megérkezik Nickelsdorf-ba, Ausztriába. Ott is van egy megrendezett esemény, egy kisbuszból egy ember hamburgereket osztogat a tömegnek, miközben egy villanyoszlopon az amerikai zászló leng.
A menekültek kirohannak a buszból, a busz megy vissza Magyarországra az újabb transzportért.
Ezzel jól elijesztenénk őket Magyarországról, mégjobban megszerettetnénk velük Nyugat-Európát és hamar továbbjutnának.
Lerövidítem, mert ez így túl sok időbe és pénzbe kerülne:
Átmászik a menekült a kerítésen, elkapja a rendőr.
Összeterelik őket egy gyűjtőpontra, ahol felbukkan a lehető leglerobbantabb, legrozsdásabb, legmocskosabb Ikarus busz.
Beterelik őket a buszba. A busz legtöbb ablaka be van törve, és az egyik ablakon bedobnak közéjük pár kézigránátot.
TÁDÁÁMMM....
"A menekültek alapból nem akarnak itt maradni, menne mind Németországba, Svédországba, osztrákokhoz. "
Nem menne az egy se.
Az ötlet pedig jó.
A sarló-kalapácsos zászló nem jó.
Voltam Tunéziában és mindenki, akivel beszéltem, azt mondta, hogy Magyarországon milyen jó élet lehet már, hiszen nálunk még mindig kommunizmus van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!