Ezek a "Magyarország jobban teljesít! " reklámok hogyan létezhetnek egyáltalán?
Mármint a Fidesz fogja a leadózott pénzünket és saját magát reklámozza belőle.
Ez egy demokratikus országban hogyan lehetséges? Ilyen önfényező reklámok a szocializmusban voltak.
Ez így nem egészen pontos, ugyanis a kormány reklámozza önmagát, nem a Fidesz.
Erős jóindulattal nevezhetjük tájékoztatásnak, közmoráljavításnak, de ebben sokkal jobb volt az első Orbán-kormány még 1998-2002-ben.
Orbán 1 milliárd forintot fordít külföldi propaganda plakátokra.
Tegnap volt téma az ATV Fórum c. műsorában.
Az már valóban gusztustalan, hogy külföldön is reklámozza magát.
""Normális országban nem létezhetnének 2010 előtt nem voltak kormányzati propagandareklámok Magyarországon""
Látom te még nem éltél 2010 előtt.
Hát öregem, 2010 előtt néztem TV-t meg rádiót is hallgattam 6-10 órákat mégse ment ennyi...
A népszava meg legrosszabb esetben is pártpénzen ment, nem államin. Nagy különbség.
Ez a göbbelsi propaganda.
"Egy hazugságot is igaznak fogadnak el, ha elég sokszor ismételed"
" ha tízszer ugyanazt szajkózzuk a tudatlan tömegnek, az a tömeg már tizenegyedszerre elhiszi azt, amit mondunk neki "
""Hát öregem, 2010 előtt néztem TV-t meg rádiót is hallgattam 6-10 órákat mégse ment ennyi...""
Csak egy példa: (ha teneked volt időd naponta 6-10 órákat tévét nézni vagy rádiót hallgatni akkor tudhatod) 2006 előtti 5%-os baloldali áfacsökkentéses hazugságuk nemcsak a tévében és rádióban ment állandóan hanem az utak melletti plakátokról is ezt lehetett olvasni.
""Orbán 1 milliárd forintot fordít külföldi propaganda plakátokra.
Tegnap volt téma az ATV Fórum c. műsorában""
Miért van az, hogy az emberek mindent elhisznek amit a Hír TV vagy az ATV vagy bármelyik erősen ferdítő hazudozó csatorna mond?
Ilyen módon könnyen lehet az embereket uszítani - befolyásolni bármi ellen - habár ezek a csatornák nagyrészt külföldről vannak finanszírozva.
Ezért sem szoktam ezeknek a csatornáknak egy szavukat sem elhinni.
# 17/18 Időpont tegnap 19:06
Le is vitték 20%-ra, hol van ebben a hazugság? 2009-ben lett újra 25%.
""Le is vitték 20%-ra, hol van ebben a hazugság? 2009-ben lett újra 25%.""
Azért nevezhető hazugságnak az 5%-os áfacsökkentés mert ez csak egy választási kampányfogás volt.
Lecsökkentették 5%-al az áfát (igaz előtte 12%-ról 25%-ra emelték a balosok) a választások előtt - a választások megnyerése után az első intézkedések között volt az áfa visszaemelése. Ezért hazugság.
Ja. - Nem lesz gázáremelés (Lendvai Ildikó MSZP) a választások után egy hónappal 30%-os gázáremelés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!