A közelünkben menekülttábor lesz. Hogy készüljek fel a menekültek érkezésére?
Így is van! Süssetek palacsintát és ne felejtsetek el a zsebükbe tenni egy 20 ezrest mindegyiknek, mert hosszú út áll előttük és had üzenjék meg haza, hogy tejben vajban fürösztik őket és nyugodtan lehet jönni!
Nálunk is van egy, a következőket tudom mondani:
-dobálják a házak ablakait kavicsokkal máig nem jött rá senki hogy miért (nem törtek még be sehova)
-nagyon nagyon sokat szemetelnek
-sokszor ordibálva kommunikálnak, ezt hallgatja az egész falu vasárnap délután...
-Házak eladhatatlanok lettek
- nem tudják mi az a sor, tényleg. Ha sorba állsz az abc kasszájánál akkor eléd áll, mert nem tudja mi az a sor.
Kötekedni nem szoktak, inkább egymással verekednek mindig, egyet már megöltek maguk közül és kidobták a tábor melletti kukorica földre.
Én mindig hordok magamnál viperát, bár semmit nem számít ha több százan fellázadnak mint Debrecenben vagy most Röszkén.
A tüntetéssel semmit sem érünk. Nem tehetünk ellene, eldöntötték hogy itt lesz, és ide építik.
UI: Sormástól kb 8 kmre lakok légvonalban az erdőn keresztül, közúton pedig 12 kb
11.20
mégis mitől félsz? mit gondolsz mi fog történni?
tudod én hogy készülnék a helyedben? beindítanék egy halal élelmiszer vállalkozást, és jelentkeznék helyi beszállítónak a táborba, és dögre keresném magam...
" Sormástól kb 8 kmre lakok légvonalban az erdőn keresztül, közúton pedig 12 kb"
Nálunk kaptak ingyen külön buszjáratot a migránsok! Győr-Vámosszabadi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!