Ön szerint jövőre a Holdra-szállás tagadását vagy a Föld kerekségének elutasítását nyilvánítják majd büntetőjogi kategóriának?
Ez egy elég okos kérdés. :) A föld egyébként nem kerek, hanem gömbölyű, olyan pedig nincs, hogy "finnugorizmus", csak finnugrista nyelvészeti álláspont van. :) Ezt pedig sokan tagadják, jelzem, abszolút tudománytalanul, és a holdra-szállást is sokan vitatják. Ezeket sosem tervezték szankcionálni. Bár ennyi erővel azt is tagadhatja az ember, hogy létezik olyan város, hogy Marokkó. Én például még sosem jártam ott, szerintem csak a liberális média akar engem megvezetni... :D
Gondolom a kérdés arra irányul, hogy manapság minden tagadását tiltani akarják. Erről szó sincs. A holokauszt tagadása az egyetlen tiltott dolog, ami valahogy csak azoknak a szemét szúrja, akik politikai alapon akarják elhazudni a történelmet...
"nyuggerek"
Így van, ez a tisztelet az idősebbek iránt az a magatartás, ami előbbre viszi a világot! :)
ma 14:07
Szerintem téged simán le kéne csukni, te anti-NASA-ita!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!