A háború elől menekülők miért jönnek el Európáig? Miért nem elég megállni a legközelebbi olyan országokban, ahol már nem dúl a háború?
"Te mit tennél?"
Harcolnék az utolsó leheletemig és a hazám sohasem hagynám el, inkább meghalnék.
Nem úgy történt, hogy elindult egy ember aztán meg ment utána még egy, meg akkor már még egy... A napnál is világosabb, hogy ez szervezett. Valaki(k)nek ez az érdeke és így akarja, hogy ne álljanak meg Törökországba, hanem egészen Európa fejlettebb országaiba menjenek. Majd megtudjuk, hogy miért.
Egyébként sokan nem háborús menekültek. Ezt még a bevándorlók sebeit nyalogatók mondták, nem én. Én inkább azt kérdezném, hogy meddig lesznek itt, azaz libsi nyelven: meddig kell védelmet adnunk nekik? És mennyit kell befogadni? Mikor már lépni nem lehet elég lesz e. Vagy mint a Jetson család elkezdünk felfelé építkezni, persze ez (most még) nyugat Európa.
Ez szépen hangzik, csak sosem ilyen egyszerű :)
Polgárháborúban sajnos nem tudsz a hazádért harcolni. Ki mellett harcolnál? Tiszántúlia, Dunántúlia vagy Duna-Tisza közeföld mellett? Bármelyiket is választod magyart fogsz ölni. Ilyen elcseszett dolog az erőszak.
kérdező ne aggódj ha véded az országod a nemzeti értékeket stb akkor bizony fasisztoid náci kommunista emberellenes hruscsov hitler vagy sok ember szerint.
nekem nincs okostelefonom aztán mégse menekülhetek legálisan nyugatra hogy tartsanak el.de a gazdag menekültek igen.
nincs min aggódni 20 év múlva csadorba lehet járni a mecsetbe.
ilyenkor az okos országok tudják megőrizni nemzeti értékeiket.néhány elzárkózó menekülteket nem befogadó európai ország és ausztrália.kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!