Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan döntik el, ki a menekül...

Hogyan döntik el, ki a menekült és ki a bevándorló?

Figyelt kérdés

Ha én néger vagyok és egy darab papír nélkül megkérdezik, hogy honnan jöttem, akkor azt mondom:

XYZ háborús övezetből akkor maradhatok,

ha meg azt mondom, hogy XYZ övezetből, ami nem háborús, akkor meg visszatoloncolnak?

Lassan több szír menekült lesz a világban, mint ahány szír állampolgár élt pár éve Szíriában :D

2015. aug. 24. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát ez az.Manapság csak az nem mondja magát menekültnek aki nem akarja.
2015. aug. 24. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2015. aug. 24. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Nagyjából ez a helyzet. Mivel ezen nem gondolkoztak el ezek az okosok. Amúgy ha akarnák akkor simán lehetne vezényelni katonai erőket mondjuk visszahívni irakból vagy hol kell most amerika popsijába nyalni . Akkor lenne elég sereg hogy vissza ne jöjjenek.
2015. aug. 24. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően úgy működik, hogy kérdéseket tesznek fel a hazáddal kapcsolatban. Ha tudsz válaszolni elhiszik, h onnan jöttél, ha nem akkor meg nem.
2015. aug. 24. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Vannak ilyen piszológusok, meg hasonló emberek, akik meg tudják mondani viszonylag biztosan, hogy ki mikor mond igazat. Továbbá az önmagában nem elég, hogy valaki háborús övezetből jött, azt kell bizonyítania hogy az élete politikai, vallási, társadalmi, faji hovatartozása miatt közvetlen veszélyben volt. Ergo az, hogy valakinek szétlőtték a városát, az nem elég. Menekült akkor lehet, ha mondjuk az Iszlám Állam elfoglalta a területet, ő meg egy meleg, transzvesztita, zsidó, nőjogi aktivista, ami miatt meg is kínozták már kétszer. Egyébként nem kell félteni a magyar hatóságokat, nyugodt szívvel visszaküldik az emberek 99%-át meghalni.
2015. aug. 24. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél gonosz, csak 90%-ot :D
2015. aug. 24. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg szerintem azt döntik el, hogy ki használható és ki nem. Akit a németek nem tudnak használni azt vissza küldik nekünk hogy döntsük el mi hogy akinek se papírja se jelvénye honnan jött
2015. aug. 24. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy biztonságos országon keresztül jön-e.
2015. aug. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!