A trafikmutyi miért nem volt elég a Fidesz leváltásához?
Neked mit ártott a trafikmutyi? Az MSZP kormány az egész országot tönkretette. A Jobbikkal pedig kitagadnának minket Európából.
Amúgy is szemmel láthatóan minden politikai oldal mutyizik. Ezt tette az MSZP, ezt tenné a Jobbik is. A szavazókat nem is érdeklik a mutyizások, hanem az, hogyan alakul az ország és a saját sorsuk. És a Fidesz azért igyekszik az emberekért tenni. Ha nem is tud egyik napról a másikra csodát varázsolni, de azért lassan-lassan alakul valami.
"És a Fidesz azért igyekszik az emberekért tenni."
Inkább igyekszik az emberek mindennapjaiba beleszólni. Meg sikeresen elkezdte aláásni a demokráciát. És mindennél arcátlanabbul mutyiznak. Ennyi a különbség a korábbi kormányokhoz képest - ők is ugyanolyan szarul csinálják, de a tetejébe ezeket megkapjuk extraként.
11: Mindig lesznek olyan kispártok, amik még nem kezdtek el mutyizni. Tehát mindig van kire szavazni, ha az általunk preferált pártnak már lejárt a szavatossága.
Tudom, hogy az mszp és a jobbik se jobb, de ha a szavazók elvárnák képviselőiktől a normális hozzáállást, egyik oldallal sem lenne ilyen probléma. Ha nem várjuk el a kormánytól, hogy jól működjön, akkor az nem fog jól működni.
Én úgy látom, hogy itt nem alakulgat semmi. Az összes tisztességesen dolgozó( vagy dolgozni akaró) ember külföldre menekül. Itthon csak a nyugdíjasok, a képzetlen munkanélküliek és a maffiózók maradnak.
11eske....
Mennyit keresel havonta az ilyen kommentekkel??Hány mutyiboltod van???Mikor épül a kertedbe stadion??Hol végeztél gázszerelő szakon??Mert fidess-es vagy,az 100%,vagy annyira vak,hogy a vakond is legyőzne fedettpályás távolnézésbe....
Nem vagyok Fideszes, de rájuk szavaztam, mert kinyitom a szemem. Az MSZP béka segge alá küldte az országot. A Fidesz meg valahogy egyenesbe állította. Azt tudomásul kell venni, hogy a vezető réteg mindig többet oszt le magának. Az a nagyra becsült DEMOKRÁCIA sajátja, hogy egy országnak 2-3-4 vezető klientúrát is fel kell tölteni pénzzel. Akinek ez nem tetszik, csináljon királyságot, vagy állítsa vissza a kommunizmust!
Az MSZP kormányzat 8 éve alatt naponta négymilliárd forinttal nőtt az ország adóssága, ők ezt tüntették el. Mert az ország a nyolc évük alatt rombadőlt. Ehhez képest az, hogy a cigarettaüzlet hasznát elvették a kereskedelmi hálózatoktól és magyar embereknek adták, ezen egyesek jól jártak, teljesen megbocsátható. És az, hogy eza haszon az országban marad, a gazdasági multiplikátorhatás miatt ráadásul minden embert gyarapít. A cigarettaforgalmazó zömmel külföldi áruházláncok ugyanis a kereskedelem hasznát kivitték az országból.
Aki nem a jobbikra szavaz az mind h**ye.
De ti is mindent elhisztek amit a jobbikról terjesztenek.
Nekem is tetszik a jobbik, csak egyrészt nincs semmi garancia arra nézve, hogy nem egy újabb fideszt kapunk, másrészt az egyébként jó, de a libsi európában nem elfogadott gondolkodástól tönkremehet a gazdaságunk.
Sajnos a jobbik körül sok szerintem öntörvényű "verőlegény" is van. Ezek ha hatalom közelébe jutnak, szerintem egyből mutyizni kezdenek de ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!