Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A trafikmutyi miért nem volt...

A trafikmutyi miért nem volt elég a Fidesz leváltásához?

Figyelt kérdés
Nekem már egy ilyen ügy is elég lenne, hogy ne szavazzak egy pártra.

2015. aug. 23. 23:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Neked mit ártott a trafikmutyi? Az MSZP kormány az egész országot tönkretette. A Jobbikkal pedig kitagadnának minket Európából.

Amúgy is szemmel láthatóan minden politikai oldal mutyizik. Ezt tette az MSZP, ezt tenné a Jobbik is. A szavazókat nem is érdeklik a mutyizások, hanem az, hogyan alakul az ország és a saját sorsuk. És a Fidesz azért igyekszik az emberekért tenni. Ha nem is tud egyik napról a másikra csodát varázsolni, de azért lassan-lassan alakul valami.

2015. aug. 24. 12:13
 12/20 anonim ***** válasza:

"És a Fidesz azért igyekszik az emberekért tenni."

Inkább igyekszik az emberek mindennapjaiba beleszólni. Meg sikeresen elkezdte aláásni a demokráciát. És mindennél arcátlanabbul mutyiznak. Ennyi a különbség a korábbi kormányokhoz képest - ők is ugyanolyan szarul csinálják, de a tetejébe ezeket megkapjuk extraként.

2015. aug. 24. 12:17
 13/20 A kérdező kommentje:

11: Mindig lesznek olyan kispártok, amik még nem kezdtek el mutyizni. Tehát mindig van kire szavazni, ha az általunk preferált pártnak már lejárt a szavatossága.

Tudom, hogy az mszp és a jobbik se jobb, de ha a szavazók elvárnák képviselőiktől a normális hozzáállást, egyik oldallal sem lenne ilyen probléma. Ha nem várjuk el a kormánytól, hogy jól működjön, akkor az nem fog jól működni.

Én úgy látom, hogy itt nem alakulgat semmi. Az összes tisztességesen dolgozó( vagy dolgozni akaró) ember külföldre menekül. Itthon csak a nyugdíjasok, a képzetlen munkanélküliek és a maffiózók maradnak.

2015. aug. 24. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:

11eske....

Mennyit keresel havonta az ilyen kommentekkel??Hány mutyiboltod van???Mikor épül a kertedbe stadion??Hol végeztél gázszerelő szakon??Mert fidess-es vagy,az 100%,vagy annyira vak,hogy a vakond is legyőzne fedettpályás távolnézésbe....

2015. aug. 25. 01:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Fideszes, de rájuk szavaztam, mert kinyitom a szemem. Az MSZP béka segge alá küldte az országot. A Fidesz meg valahogy egyenesbe állította. Azt tudomásul kell venni, hogy a vezető réteg mindig többet oszt le magának. Az a nagyra becsült DEMOKRÁCIA sajátja, hogy egy országnak 2-3-4 vezető klientúrát is fel kell tölteni pénzzel. Akinek ez nem tetszik, csináljon királyságot, vagy állítsa vissza a kommunizmust!

Az MSZP kormányzat 8 éve alatt naponta négymilliárd forinttal nőtt az ország adóssága, ők ezt tüntették el. Mert az ország a nyolc évük alatt rombadőlt. Ehhez képest az, hogy a cigarettaüzlet hasznát elvették a kereskedelmi hálózatoktól és magyar embereknek adták, ezen egyesek jól jártak, teljesen megbocsátható. És az, hogy eza haszon az országban marad, a gazdasági multiplikátorhatás miatt ráadásul minden embert gyarapít. A cigarettaforgalmazó zömmel külföldi áruházláncok ugyanis a kereskedelem hasznát kivitték az országból.

2015. aug. 25. 17:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Aki nem a jobbikra szavaz az mind h**ye.

De ti is mindent elhisztek amit a jobbikról terjesztenek.

2015. aug. 25. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:
én a jobbikra fogok szavazni
2015. aug. 25. 18:03
 18/20 A kérdező kommentje:

Nekem is tetszik a jobbik, csak egyrészt nincs semmi garancia arra nézve, hogy nem egy újabb fideszt kapunk, másrészt az egyébként jó, de a libsi európában nem elfogadott gondolkodástól tönkremehet a gazdaságunk.

Sajnos a jobbik körül sok szerintem öntörvényű "verőlegény" is van. Ezek ha hatalom közelébe jutnak, szerintem egyből mutyizni kezdenek de ne legyen igazam.

2015. aug. 26. 02:25
 19/20 anonim ***** válasza:
milyen gazdaságunk? a gaqzdaságunk már rég tönkrement, jóformán az EUból élünk.
2015. aug. 26. 08:39
 20/20 anonim ***** válasza:
A kérdező ugyebár rendelkezik saját válasszal inkább arra kíváncsi talán hogy miért szavaznak rá, miért hozza stabilan magát a Fidesz-KDNP amikor ő már elpártolt volna. Ez egy obligát, hozzá nem értő felvetés, nézet azok részéről akik nem értik a magyar társadalmat és az előzményeket, és nem középjobbos. Leegyszerűsítve a társadalom túlnyomó része ketté szakadt középjobbra és középbalra oldalra és nincs átjárás. A magyar táradalom pedig alapvetően jobbos, vagy legalábbis jelenleg a jobbos rész összetartóbb, mozgósíthatóbb. A fidesz tehát kiváló érzékkel jó lóra tett, ennyi az egész. Ezért ha nem viszi túlzásba, bármi történjék, bármit csinálhat a Fidesz a jobbos rá fog szavazni. A fidesz nem csak egy párt, hanem egy jobbos massza, amely sikeresen magába olvasztotta szinte az összes jobbos csoportot, a keresztényeket, a konzervatívokat, a nacionalistákat, az antikommunistákat, a kisgazdákat, az mdf-et, a cigányokat, zsidókat, stb. szinte az egész középkorú rendszerváltó generációt. A radikálisabbakat csak részben, ezt a maradékot szívta fel a Jobbik, de az jobb széles konform rétegei nem lehetnek radikálisak. Nem véletlenül akarja utánozni most a Jobbik a fidesz módszerét és ő is jobbos néppárti masszává válni. Illetve a magyar viszonyban nem szokás az időközi választás, a kormány lemondogatása, főleg nem egy kis piszlicsáré piaci újraosztás miatt, ennek kéne a szavazónál kivágnia (fideszesnél is!) a biztosítékot. Ami nonszensz a fidesz sosem tagadta hogy az oldalán lévő vállalkozókat fogja támogatni, egy fidesz szavazó ezt tudja, sőt helyesli, és naivitás elvárni hogy ettől majd nem fogja támogatni őket.
2015. aug. 27. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!