A Fidesz mitől lenne olyan rossz?
A jelenlegi helyzetben a Fidesz a legjobb párt és a legalkalmasabb az ország élére.
Milyen alternatívák lehetnek?
-Baloldal.A lehető legrosszabb alternatíva, amelyik nem is alternatíva, nem is opció.Tönkretették az országot, kiszolgáltatták a pénzügyi kartelleknek.
Az volt, amikor az EU-ban mondtak.Aztán sokat értünk a hiper-szuper Eu pártisággal?Jobb lett tőle az életszínvonal?Több magyar gyerek született?Csökkent a munkanélküliség?Nem.
Ez mellé a balliberális oldal még provokált is rendesen.Jelenleg, ha ők lennének kormányon, akkor üdvözölhetnénk 300 ezer új iszlamista állampolgárunkat és építhetnénk a mecseteket, mint a gép.
A másik alternatíva a Jobbik lenne.Velük viszont az a baj, hogy mindig túllőnek a célon, egyes elképzeléseik igen diktatórikusak, rendőrállamokra jellemzőek.
Az EU-ból meg kicsapnának, ha bevezetnénk őket.
A Fidesz azért jobb, mert teljesen EU párti, de nem is olyan EU ellenes, mint a Jobbik vagyis, az arany középutat képviseli.
Az EU támogatások miatt érdemes bent maradni.Ha azok nem lesznek, felőlem ki is dobhatnak.
Ugyanis minden elintézhető egy szabad kereskedelmi megállapodással.
Tudom, az EU parlament liberális hippik gyülekezete, tele akarnak szórni minden tagállamot bevándorlókkal, mert, hogy multikulti meg sokszínűség meg a homoszexualitást akarják állandóan népszerűsíteni.Elviselhetetlenek, igen.
Még, Juncker is közéjük tartozik, pedig először úgy tűnt, konzervatívabb forma.
De, tegnap hallottam a bevándorlással kapcsolatos álláspontját....
De, ameddig adnak pénzt, addig el kell őket viselni.
A hibás történelmi múltnak és a baloldalnak köszönhetően az ország szegény.Nincs pénze fejlesztésekre, emiatt szükség van az EU támogatásokra.
"Egyre több ember mondja a migránsokra, hogy marhavagonokba kell őket bedobni, lelőni mmindegyiket!!!"
És? Én már a Fidesz előtt is így voltam velük.
Sose voltam liberális gondolkozású, már az oviban is gyűlöltem a cigókat. Liberálisnak lenni annyit jelent, mint szarni a népükre és arra amit felépített és odaadni a földünket idegeneknek. Ergo hazaárulókat jelent.
" ha ők lennének kormányon, akkor üdvözölhetnénk 300 ezer új iszlamista állampolgárunkat és építhetnénk a mecseteket, mint a gép"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Baloldal sosem volt egy befogadó párt.
Nem építünk mecsetet, mert pénzkidobás.
Ahogyan a hit is időpazarlás.
Japánban az emberek nagy része ateista, mégis jól elvannak. Fejlődik a technológia, nagy hangsúly van a kultúrán. Ergo se vallásra se "Istenre" nincs szükség.
Régen az ember nem értette a világ működését, az élet körforgását ezért kitalálta az isteneket és a vallást, hogy megmagyarázza a dolgok miértjét. Persze ennek a 90%-a mese volt.
Most hogy van tudomány ami bebizonyított sok dolgot; a Föld gömbölyű, evolúciós elmélet már nincs szükség ezekre a dolgokra. Ha úgy vesszük a vallás nem más mint a tudomány őse.
Összehasonlításképpen:
Vallás - Tudomány
Íj - Mesterlövészpuska
Vagyis egy kezdetleges, régi és elavult dolognak a továbbfejlődött, értelmesebb, logikusabb, valószerű változata. És mivel íjra sincs szükség a mai világban, így a hitre, vallásra, istenre se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!