Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Eu bármely tagországa...

Az Eu bármely tagországa felajánlotta a segitségét Macedóniának a menekültüggyel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ugyebár tudjuk hogy a macedónok megpróbálták feltartoztatni a menekülteket ami nem nagyon jött össze.Nem olvastam ezzel kapcsolatban infót,próbált bármelyik másik ország az Eu-ból segiteni nekik?Sehol nem találtam erre utalást.
2015. aug. 23. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Nem segítenek nekik.

Az EU-ben ez a beteges ideológia a domináns, hogy "minél több bevándorló annál jobb" meg minél eltérőbb kultúrájú, annál jobb.

Emiatt, soha nem is fogja visszatartani a menekülthullámot.

Ezzel, gyakorlatilag zöld utat enged a hódítóknak, új honfoglalóknak.

2015. aug. 23. 12:28
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

szerintem az eu nem mer lepni semmit a kiqrt emberi jogok miatt, nehogy tamadja a vilag. de sehova mashova nem mennek, csak europaba. de ha itt lesz ez a horda es megvadulnak a hidegtol es az ehsegtol, oket nem fogja erdekelni a mi emberi jogaink. felreertes ne essek, eleg liberalis vagyok, de ami sok az sok.

igenis vezenyeljenek katonakat a magyar hatarra es adjanak tuzparancsot. amelyik nem akar legalisan belepni, az rosszban santikal, az olyan meg pusztuljon innen.

2015. aug. 23. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem gondolom hogy a fegyveres megoldás jó ötlet de tény hogy valamit csinálni kellene.ha sikerült volna feltartóztatni őket talán akkor nem jöttek volna többen mert látják hogy ugysem engedik át őket.Talán...Na de azért azt már ne várja el senki a macedónoktól hogy egyedül oldják meg...Mondjuk azért bele lehet gondolni hogyha a fegyveres katonák nem tudták megállitani őket mit fog érni a kerités??

Most buszokkal jönnek Kanizsára,megindult a tömeg.

2015. aug. 23. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, mert az EU tényleges irányítói az európai civilizáció halálára törekszenek, így az az érdekük, hogy minél több terrorista érkezzen Európába.
2015. aug. 23. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!