Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki a "transit zone"...

Ha valaki a "transit zone" közelében lévő lakása ablakából az iszlám vallást káromló üzenetet sugározna hangszóróból abból balhé lenne?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 15:47
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
igen, azok cigányok voltak.
2015. aug. 22. 17:35
 22/31 anonim ***** válasza:
Igen, kivonulna a rendőség és letartóztatna TÉGED közösség elleni izgatás megalapozott gyanújával. Nem tipp!
2015. aug. 22. 17:42
 23/31 A kérdező kommentje:
és ki a sértett? :D nincs is személyazonosságuk. :D
2015. aug. 22. 18:07
 24/31 anonim ***** válasza:
Hű, micsoda bátor tett! Menten elalélok a módszereidtől. Csillagom, ha bajod van a menekültekkel, állj szépen oda eléjük, és mondd el nekik. Ha nincs közös nyelvetek, az sem gond, mutogasd el a problémádat. Szemtől szemben.
2015. aug. 22. 18:26
 25/31 A kérdező kommentje:
csillagom, ha ennyire szereted a menekülteket, akkor pénzeld őket helyettem. Mert hogy én ebből nem kérek
2015. aug. 22. 18:41
 26/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 22-es szerinti történne, épp ezért ne gondolkozz ilyen hülyeségen. Inkább tanuld meg

- a kés (pisztoly, géppisztoly) használatát és

- valamilyen önvédelmi sportot, pl. krav-maga, hogy ha eljön az idő, minél többet tudj semlegesíteni közülük.

- meg tanulj némi önfegyelmet.

2015. aug. 22. 19:12
 27/31 A kérdező kommentje:

hát miattuk kezdtem el járni edzőterembe

majd ha ott felveszek valami emberi formát, akkor jöhet a krav maga

2015. aug. 22. 19:24
 28/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ők nem nagyon tudnak magyarul, te meg arabul, ezért szerintem fel se fognák, hogy mit akarsz tőlük. Aki meg ért magyarul, max felhívja a rendőrséget, hogy valami hülye gyerek túráztatja magát. :D

Ez tökre olyan, mint a South Parknak az a része, amikor a Butters (Káosz professzor) el akarja pusztítani a világot pitiáner módszerekkel, de sose jön össze neki. XD

2015. aug. 22. 21:18
 29/31 A kérdező kommentje:

nyilván az ő nyelvükön menne a müsor.

vagy angolul. Merthogy azt is megértik

2015. aug. 23. 15:38
 30/31 anonim ***** válasza:
A kérdező egyébként nem ugyanaz, aki pár napja azt kérdezte, hogy mi lenne ha leköpködné a menekülteket?
2015. aug. 23. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!