Akik a különböző baloldali egyleteknek kampányolnak erőszakosan, azok ideológiai alapon teszik vagy csak egyszerű pártfanatikus?
Komolyan mondom, te tényleg hülye vagy, öregem :D
Nem csodálom, hogy alaposan átmosta az agyad a szeretett bölcs vezíred, az a görény Diktátor :D
Miért hadarnék össze annyi ostobaságot, amikor jobban látom a mai helyzetet, mint te? :D
Te csak félre beszélsz, és azért nem tudsz reagálni arra, amit mondtam, mert tudod, hogy igazam van :D
Olyan vagy bakker, mint amikor az újságírók kifaggatják a Fideszt a legkényesebb ügyekről, és vagy NEM válaszolnak, vagy támadnak, vagy pedig csak hebegnek-habognak :D
Agyhalott kis idióta vagy, Duenna, senki más nem vagy te! :D
Nem mintha én olyan okos lennék, mert senki nem tökéletes, de az még nekem fáj, hogy egy agyhalott droid lettél!!!
Mivel nyissam ki a szemed, hogy Te is tisztán láss, hogy mi folyik itt Hazánkban???
És van még egy kérdésem, amire ŐSZINTE választ kérek, nem pedig kitérőket!!!
Ha ennyire jól teljesít a Fidesz szerint Magyarország, akkor mi a fenének kell minden nap hirdetni???
Ha olyan jól menne minden, akkor NEM nyomatnák naponta ezt abaromságot!!!
Na, mi van, nagyokosok? :D
Megállt a tudomány? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!