Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a különböző baloldali...

Akik a különböző baloldali egyleteknek kampányolnak erőszakosan, azok ideológiai alapon teszik vagy csak egyszerű pártfanatikus?

Figyelt kérdés
Erőszakosan az OGY választások előtt szoktak kampányolni, meg akkor, amikor valami forróbb téma kerül terítékre, mint a halálbüntetés vagy a migránsok helyzete.
2015. aug. 22. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, te tényleg hülye vagy, öregem :D

Nem csodálom, hogy alaposan átmosta az agyad a szeretett bölcs vezíred, az a görény Diktátor :D

Miért hadarnék össze annyi ostobaságot, amikor jobban látom a mai helyzetet, mint te? :D

Te csak félre beszélsz, és azért nem tudsz reagálni arra, amit mondtam, mert tudod, hogy igazam van :D

Olyan vagy bakker, mint amikor az újságírók kifaggatják a Fideszt a legkényesebb ügyekről, és vagy NEM válaszolnak, vagy támadnak, vagy pedig csak hebegnek-habognak :D

Agyhalott kis idióta vagy, Duenna, senki más nem vagy te! :D

Nem mintha én olyan okos lennék, mert senki nem tökéletes, de az még nekem fáj, hogy egy agyhalott droid lettél!!!

Mivel nyissam ki a szemed, hogy Te is tisztán láss, hogy mi folyik itt Hazánkban???

És van még egy kérdésem, amire ŐSZINTE választ kérek, nem pedig kitérőket!!!

Ha ennyire jól teljesít a Fidesz szerint Magyarország, akkor mi a fenének kell minden nap hirdetni???

Ha olyan jól menne minden, akkor NEM nyomatnák naponta ezt abaromságot!!!

2015. aug. 22. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Na, mi van, nagyokosok? :D

Megállt a tudomány? :D

2015. aug. 22. 16:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Ne offoljatok Orbán kampányával, azt egy külön kérdésnél tárgyaljátok, engemet az érdekelne, hogy aki a balliberálisoknak kampányol, az miért teszi.
2015. aug. 22. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!