Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan lehettek azok akik nem...

EagleHUN kérdése:

Sokan lehettek azok akik nem tudták megnézni az Augusztus 20. tűzijátékokat az országban mert munkába kellett indulniuk?

Figyelt kérdés

Ugyanis pár éve OV bevezette hogy az ünnep "csak este 22 ig tart".

Tegnap a helyi tűzijátékra menet este 21:00 körül (épp a helyi tűzijáték kezdete előtt) gyári buszra fölszálló emberekre lettem figyelmes (valószínű 22:00-ra mentek dolgozni). Én is ilyen helyen dolgozom sajnos, csak a szerencsén múlott hogy nem voltam épp beosztva és nem én szálltam föl egy másik gyár másik buszára.

Meg nem mintha nagy ivó lennék, de így még egy pohár sört vagy bort sem ihatnak pl délután, mert ugye alkoholos befolyásoltsággal sem lehet bemenni melózni, mert az azonnali kirúgással jár. És 12 óra a teljes kitisztulási idő, amíg teljesen kimutathatatlanná válik a szesz fogyasztás. (A Húsvétról, Karácsonyról már nem is beszélve amit ez a szempont érint.)

Csak szeretném ha megsaccolnátok kb hány 10 vagy 100 ezer embert érintett hátrányosan ez a dolog idén. Gyakorlatilag hátrányos megkülönböztetésről van szó azokkal szemben akik vagy nem voltak beosztva vagy nem folyamatosban melóznak és emiatt el tudtak menni ahová szerettek volna.

Ti korrektnek és normális dolognak tartjátok ezt?

Véleményeitekre is kíváncsi vagyok.

2015. aug. 21. 13:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért nem hiszem, hogy ezek az emberek évi 365-366 napot dolgoznak. Kivehetik ezeket a napokat, de egyeztetniük kell egymással. Így néhány évente megnézhetik a tűzijátékot.
2015. aug. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!