Menekültekkel kapcsolat?
Nos az a véleményem ,hogy mindenki evvel foglalkozik már egy ideje .Nos én sok mindent láttam Jártam külföldön is .Pl :
egy hat főböl álló csoportot Kapcsoltak le mert europába
szöktek .Magyarország területén kapcsolták le őket jelzem még egyszer Magyarország területén!!!!!!!!!!!!! mégis az osztrákokhoz kerültek .Akkor miről beszélünk?Az a röhely hogy még egy bevádorló se marad itt nálunk mert anjíra rosszak a körülmények nálunk .It csak éhen dögleni lehet .És valyon miért Mert a vikink aki fen b ......sza a magyarok miadtt a segecskélyét és mert él mint marci hevesen és mert rádásul nem is közülünk való és elkezd tiszteld barátaimozni hát a tugyátok micsodályát. ő az a személy aki a bevádorlok mellett van és ő az aki irányitya a politikánkat hiszen ő se magyar nézünk körül .nem vidéken kel tüntetni hanem fen bp n .ja és ha oly nagyon zavar minket menekültek akkor meg kel védenünk a hazánkat le kel menni a határa és vissza kel tesékelni őket .
Már megint te vagy, "Akarunk értelmes rendszer"?
Mit keresel itt?
Tudod, miért csámcsog az egész Ország a bevándorlási ügyön?
Hogy szeretett bölcs vezíretek, Orbán Diktátor elterelje a figyelmet a sok korrupciós ügyről!
A kerítés építés egy kalap sz@rt nem ér, azért jön ennyi illegális bevándorló!!!
"Már megint te vagy, "Akarunk értelmes rendszer"? "
Nem ő, csak olyan stílusban próbál írni. Ez csak egy nímand, "akarunk értelmes rendszer" viszont véleményem szerint egy zseniális kortárs humorista.
Mi a kérdés?
Hogy nincs pontos jé a billentyűzeteden, csak hadoválsz mindenféle szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!