Ha a baloldal hatalomra kerül megszünteti a családi adókedvezményt?
Számomra kb ez az egyetlen indok, amiért anyagilag vállalhatónak gondolok egy gyereket. Illetve akkor már hármat, mert akkor éri meg igazán.
Nem vagyok kis keresetű, ha visszahozzák a többkulcsot, és elveszik az adókedvezményt azzal nem kicsit rúgnának a terveimbe.
"Illetve akkor már hármat, mert akkor éri meg igazán. "
Ásd el magad, és egyet se vállalj!
Életszínvonal drágák! Mert nem mindegy, hogy milyen környezetben nő fel az a gyerek.
Szegényként születtem, és folytattam tanulmányaimat, ezt senkinek nem kívánom.
de nem ez volt a kérdés
Azt szoktam mondani, hogy a csóringer prolik maradjanak csóringer prolinak, jobb lenne mindenkinek.
Ehelyett ki van nyalva a s.ggük most meg "ez" is vinnyog a jó kis állami kedvezményekért, fúj de undorító és még szaporítani akarja a semmirekellő fajtáját.
Inkább ivartalanítsd magad vagy azt aki hozzád ér, nagyobb szolágalatot tennél a hazának.
Pontosan nem lehet tudni, milyen adópolitikát kívánnak folytatni, de személy szerint én úgy vélem, visszahoznak legalább még egy kulcsot a rendszerbe.Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy bizonyos jövedelemhatárhoz kötve fokozatosan csökkentik a kedvezményeket.
Hogy hol lenne ez a határ ?Nem tudom.
Ellenzékben megígérhetnek akármit - OV óta tudjuk, szemrebbenés nélkül hazudhatnak bármit, és 1 perc múlva az ellenkezőjére is letehetik a nagy esküt -, nem számít.
Csak a hatalom kézbekaparintása számít, nem a tisztesség.
Ne aggódj kérdező:
1.A baloldal soha többet nem fog labdába rúgni (legalábbis a mi életünkben).
2.Tudtommal 2/3-dal hozták meg, magyarul 2/3 kell, hogy eltöröljék.
3.Elég sok az álszent.
Mi is azért IS vállaltunk 3.-kat meg sokan mások, mert kiszámoltuk és sokkal jobban jöttünk ki.
Ez pedig a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!