Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a baloldal hatalomra kerül...

Ha a baloldal hatalomra kerül megszünteti a családi adókedvezményt?

Figyelt kérdés

Számomra kb ez az egyetlen indok, amiért anyagilag vállalhatónak gondolok egy gyereket. Illetve akkor már hármat, mert akkor éri meg igazán.

Nem vagyok kis keresetű, ha visszahozzák a többkulcsot, és elveszik az adókedvezményt azzal nem kicsit rúgnának a terveimbe.

2015. aug. 20. 00:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tehát nem vagy kis keresetű, de csak akkor vagy hajlandó gyereket vállalni ha pénz jár érte? Kis keresetű emberek is el tudnak tartani 1-2 gyereket ha akarnak, nem pénzzel hanem odafigyeléssel kell felnevelni.
2015. aug. 20. 00:58
 2/15 anonim ***** válasza:

"Illetve akkor már hármat, mert akkor éri meg igazán. "

Ásd el magad, és egyet se vállalj!

2015. aug. 20. 01:08
 3/15 anonim ***** válasza:
ha te nem vagy troll, és komoly a kérdés, akkor neked nem szabad gyereket vállalni. és ezt nagyon komolyan mondom! ha meglátom, hogy gyereket csinálsz, kezedre csapok!!!
2015. aug. 20. 01:14
 4/15 A kérdező kommentje:

Életszínvonal drágák! Mert nem mindegy, hogy milyen környezetben nő fel az a gyerek.

Szegényként születtem, és folytattam tanulmányaimat, ezt senkinek nem kívánom.

de nem ez volt a kérdés

2015. aug. 20. 01:18
 5/15 anonim ***** válasza:
7%
Nem rossz a három gyerek, de inkáb nyomassál 6ot, mert ha kiszámolod akkor ott kedvezőbbek a fizetési feltételek.Úgy jobban megéri, és tartós befektetés.
2015. aug. 20. 01:20
 6/15 A kérdező kommentje:
habzószájjal ne kommenteljünk pls
2015. aug. 20. 01:30
 7/15 A kérdező kommentje:
a legtöbb ember nem azért nem vállal 3 gyereket, mert nem akar, hanem mert nem akarja, hogy bármelyik gyereke bármiben is hiányt szenvedjen
2015. aug. 20. 03:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Azt szoktam mondani, hogy a csóringer prolik maradjanak csóringer prolinak, jobb lenne mindenkinek.

Ehelyett ki van nyalva a s.ggük most meg "ez" is vinnyog a jó kis állami kedvezményekért, fúj de undorító és még szaporítani akarja a semmirekellő fajtáját.

Inkább ivartalanítsd magad vagy azt aki hozzád ér, nagyobb szolágalatot tennél a hazának.

2015. aug. 20. 07:49
 9/15 belapus ***** válasza:

Pontosan nem lehet tudni, milyen adópolitikát kívánnak folytatni, de személy szerint én úgy vélem, visszahoznak legalább még egy kulcsot a rendszerbe.Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy bizonyos jövedelemhatárhoz kötve fokozatosan csökkentik a kedvezményeket.

Hogy hol lenne ez a határ ?Nem tudom.

Ellenzékben megígérhetnek akármit - OV óta tudjuk, szemrebbenés nélkül hazudhatnak bármit, és 1 perc múlva az ellenkezőjére is letehetik a nagy esküt -, nem számít.

Csak a hatalom kézbekaparintása számít, nem a tisztesség.

2015. aug. 20. 09:51
 10/15 anonim ***** válasza:
47%

Ne aggódj kérdező:

1.A baloldal soha többet nem fog labdába rúgni (legalábbis a mi életünkben).

2.Tudtommal 2/3-dal hozták meg, magyarul 2/3 kell, hogy eltöröljék.

3.Elég sok az álszent.

Mi is azért IS vállaltunk 3.-kat meg sokan mások, mert kiszámoltuk és sokkal jobban jöttünk ki.

Ez pedig a lényeg.

2015. aug. 20. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!