Erről mi a véleményed: Az MSZPs Hagyónak már nincs ingatlana, lányának ajándékozta?
"Lányának ajándékozta két budapesti ingatlanját múlt hét pénteken a BKV-botrányokban érintett Hagyó Miklós."
Ugyan miért? Csak nem azért, hogy ne legyen mit elkobozni tőle?
Első,te hülyeségeket beszélsz!
Azt pedig,hogy ez a hír igaz-e,nem tudod te sem és én sem.Ilyenkor sokmindent kitalálnak.
20:27:
"Azt pedig,hogy ez a hír igaz-e,nem tudod te sem és én sem"
Nem-e? A földhivataltól BÁRMIKOR BÁRKI ÁLTAL LEKÉRHETŐ a hiteles tulajdonosi lap. Csak pár ezer forint, és még házhoz is viszik.
"A földhivatali dokumentumok szerint elajándékozott „vagyontárgyak” Hagyó vagyonnyilatkozatában is szerepelnek, mindkettő a XII. kerületben, a Rege úton található.
A széljegy tanúsága szerint a budai ingatlanok immár Hagyó lányának nevén vannak, a politikus ugyanakkor haszonélvezeti jogot élvez."
Tehát lekérték, és MÁR ott a széljegyzet az átíratásról !
Éppen most támad kedve az ajándékozásra, mert nagyon szereti a lányát. Egyébként is most volt nőnap. Te nem vettél virágot a nőknek a családban ?
Különben is megmondta Hagyó, hogy ő ártatlan és punktum.
kedves kérdező. látom nem vagy jogász,sebaj, nem lehet mindeki az. de elmondanám neked, h az ilyen esetemben, az APEH még egy nagy büntetéssel is megfejeli az ajándékozót, ha az volt a célja, hogy elrejtse a vagyont. visszacsinálják és elkobozzák, ha kell.
DE: Hagyót ugyanúgy megilleti az ártatlanság vélelme mint Budaházyt.. ugyogy várjuk csak ki az eljárás végét. :)
üdv
És ha még nem indult el ellene az eljárás, még nem volt meg a gyanúsítás, nem volt még kihallgatása ... mert a rendőrség és ügyészség még nem volt hajlandó lépni ?
És ha a lánya holnap már el is adta a nagyanyjának ("jóhiszemű" vásárló)
Miért nem lett még minden vagyona zárolva ?
Igazad van!
Szerintem hányingerkeltő a pasi. Remélem jó szűk lesz a cellája, meg kalandos a dildókkal:)
miért lett volna zárolva? védi a mentelmi jog, amíg valami terhelő bizonytíék miatt fel nem mentik alóla.
amugy mindegy hogy jóhiszemű volt a vásárló... az államot megkárostíó ügyletet az APEH bünteti.. még valamit? :)
Elfogadom a válaszod, bár szerintem egy kissé naiv.
Fel tudod sorolni a jelenlegi képviselők közül ki ellen indult vagyonosodási vizsgálat az elmúlt 2 éven?
Mert a Jobbik támogatói és képviselőjelöltjei egyre másra számolnak be ilyen-olyan APEH vegzálásokról (cégeiket évente 1-2 alkalommal, ellenük vagyonosodási ...).
Szerinted Hagyó nem fogja megúszni?
Hiszen láttunk már ilyet, sokévig húzott tárgyalásokat 900 milliós sikerdíjjal kapcsolatban meg soktízmilliárdos postabankos sikkasztással kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!