Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi embernek kéne kivonuljo...

Mennyi embernek kéne kivonuljon Budapest utcáira, hogy leváltsuk a mostani kormányt?

Figyelt kérdés
Nem egy békés dologra gondoltam, hanem egy elég erősre.

2015. aug. 18. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Ja, Ukrajna most esik darabokra és egy polgárháború közepén, no meg az orosz megszállás szélén vannak.
2015. aug. 18. 17:41
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

"Az Ukránoknak bejött."

Na jó ez igaz. Kerítést kell építeniük hogy meggátolják az illegális svájci bevándorlókat. Védik a tejjel-mézzel folyó Kánaánt.

2015. aug. 18. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sokan leváltanák a kormányt, de amikor belegondolnak, hogy esetleg amerikai nyomással a régi bagázs jönne vissza, akkor inkább otthon maradnak.

Mert a fő kérdés nem az, hogy hogy kellene ezt a kormányt leváltani, hanem hogy ki legyen helyette...

Aztán kiderül hogy az alternatívához képest a Fidesz mégiscsak egy főnyeremény !

2015. aug. 19. 00:35
 14/17 anonim ***** válasza:

"Ukrajnának bejött"

Ukrajnában nem több volt, mint CIA által tervezett puccs!

2015. aug. 19. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne is próbáljátok végig fog baszni titeket a rendőrség
2015. aug. 20. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Soha senki nem valaszol arra a kerdesre hogy ha levaltanak a mostani kormanyt AKKOR KIT AKARNANAK HELYETTUK?

lenne legalabb egy ember aki adna vegre nekem valaszt erre?

egyszer kaptam valakitol egy valaszt hogy az LMP de rogton hozzatette hogy ezek olyan kicsik hogy semmi eselyuk nincs.

2015. aug. 22. 13:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem akarom leváltani a kormányt, mert a jelenlegi pártok közül kizárásos alapon az egyetlen opció a FIDESZ.
2015. szept. 24. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!