Szerintetek is sokkal demokratikusabbak lennénk, ha Magyarországnak végre cigány miniszterelnöke lenne?
Ez még viccnek is rossz. Mi az isten van, tényleg Cigányországnak nézitek Magyarországot?
Magyaroszág a magyar embereké, nem a cigányoké, még akkor miniszterelnöknek is cigányt. Szép, mondhatom.
Cigány miniszter elnök, a frakció meg a rajkózenekar!
Lenne vagy 200db Kolompár Orbán, én meg elkiáltanám magam parlamentbe Orbán!
NEM, de én meg leestem a székről mikor ezt olvastam. Micsoda hülye kérdés!
És ki mondta neked, hogy Obamával olyan jól megy a dolguk amerikaiéknak??? Mert piszkosul rossz elnök, ugyanúgy megszavazta a sok hülye tévéagyú birka mint Megyót meg Gyurcsányt anno, most meg persze szívnak.
ha nem hiszed művelődj innen egy kicsit:
Nem, nem lenne demokratikusabb! Már most is pozitívan különböztetik meg őket. Többlet jogaik vannak, kötelességük semmi, felelősségre vonhatóságuk minimális. Mit akarsz te?
Ha cigány lenne a miniszterelnök én biztos terrorista lennék... vagy egy új Oswald.
17.53
Csak azért ölnél meg valakit, mert roma? Jókora büdösbunkó vagy te, öcsém.
Kedves kérdező! Szerinted demokratikusabb lenne?? Honnan veszed? Láttál már cigányt igazából? Vagy csak a TV-ben?
De ha ezen gondolkozol mégis, akkor ajánlom neked gyere el az ország keleti részére Szabolcsba, vagy akár a szomszédos Borsodba. Éjszaka mászkálj egyedül, és akkor személyesen fognak a kedvenc miniszterelnökjelöltjeid bemutatkozni neked. Utána talán választ is kapsz erre az "okos" kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!