A dolgozó nép mikor jön erre rá?
Figyelt kérdés
Arra, hogy sokkal jobb egy saját Wartburgot szerelni, mint ez a sok mai devizahiteles új autó, amely a kapitalizmus rabjaivá teszi a dolgozó népet!2015. aug. 15. 22:49
1/13 anonim válasza:
Ha neked jó szerelgetni, akkor tedd azt. Engem nem zavarsz. És én zavarlak téged ha Audi-val járok?
2/13 anonim válasza:
Wartburgot a népnek lelógó csecsebecsékkel a visszapillantóról, üveg pálinkával az anyósülésen!
4/13 anonim válasza:
Audival csak a csórók járnak akinek nincs pénze normális autóra. BMW az alja. Valaki vagy vegyen susukit vagy normálisat.
6/13 anonim válasza:
Wartburg nélkül nincs civilizáció! Nézd meg, hol tartanak a suttyó nyugatnémetek a köznépi 'Audijukkal...' Szánalom az egész :*-D
7/13 anonim válasza:
Tényleg jobb szabadnak lenni, mint rabnak egy díszkalitkában. Érti aki érti.
9/13 anonim válasza:
Én már rájöttem.A Wartburgomban szoktam hallgatni az Omegát meg az időgépet.
10/13 anonim válasza:
kápéra vettem az A6-ost mint te a wartburgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!