Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A menekülttáborok miért nem...

A menekülttáborok miért nem zártak?

Figyelt kérdés

Ha zártak lennének, akkor mindenki megnyugodna, ugyanis a menekültek nem hagyhatnák el a tábor területet.

Így, mindenki megnyugodna én is felmernék venni nyáriasabb ruhát, amikor kikísérem a barátaimat a keletihez.

Nem kellene attól félnem, hogy valamelyik erőszakoskodni próbál, mivel náluk az a nő, aki nem visel függönyt az prostituált és szabad megerőszakolni.

Volt már hasonló incidensem,tapasztalatból beszélek, szerencsére nem lett baj belőle.

Nem is értem, hogy az államok, Európai Unió miért olyan naiv, hogy azt hiszi, nincs köztük erőszaktevő , agresszív, terrorista vagy , valami rejtett sejt, aki majd felrobbantja a Bigbent.

2015. aug. 15. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
#10 Szerintem ne keverjük össze a liberalizmust az emberséggel...és igen van esély arra, hogy terroristák is jönnek a menekültekkel,és ez egy nehéz helyzet kérdés, hogyan lehet jól kezelni de lehet, hogy nem ilyen primitíven kellene felfogni a dolgokat és az embereket nem számoknak,adatoknak,statisztikának nézni, mert te is lehetnél hasonló helyzetben és gondolom te sem robbantanád fel magadat..ellenben egy kis emberséget elvárnál, miközben háborúból menekülsz..
2015. aug. 15. 13:18
 12/17 anonim ***** válasza:
6%

a háború innen elég messze van... meg németországtól, svédországtól is...

el nem menekülés csak gazdasági bevándorlás ha nem hallottad volna még elégszer

2015. aug. 15. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom a kisfiú akinek már hiányzik néhány végtagja is,mert kicsit túl közel volt egy bombához csak gazdasági megfontolásokból indult útnak :)
2015. aug. 15. 13:27
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
na látom előkaptad a demagóg generátort a sarokból... te is tudod hogy a menekültek többsége nem kisfiú akinek leszakította a végtagjait egy bomba
2015. aug. 15. 13:34
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Mert az hogy a "gazdasági" bevándorló felrobbantja magát nem demagóg, mert ugye a legtöbben fel akarják robbantani magukat,ha már a hazájukban nem sikerült...ÉS nem azt mondom, hogy ez így jó ahogy van,de nem hinném hogy a szerencsétleneken kell leverni...
2015. aug. 15. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:
10%
szerintem ha egyetlen egy felrobbantja az már bőven sok, és mint tudjuk ahonnan jönnek nem áll távol tőlük a vallási fundamentalizmus
2015. aug. 15. 13:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha észrevennéd, pont azokból lesz legtöbbször terrorista, akik alapból Európában születtek, valamelyik országban és állampolgárságot kaptak rögtön (de akkor sem hű de nagy számokról beszélünk ezekben az esetekben). Ennyi, és a menekülteket szerintem nem kellene b*sztatni a sorsa miatt!
2015. aug. 15. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!