A magyarok miért olyan intoleránsak a menekültekkel?
Kedves 12-es
Szerencsére az állam megteszi ezt helyettem. Az egyetlen gond itt csak a magyar lakosság intoleranciája.
"Kár hogy nem kapnak költőpénzt, nem járkálhatnak szabadon és hamar éhen halna az a 2 kezdő orvos ha ennyi lenne a fizetése. "
Mitől halna már ében? Egy kezdő orvos többet lop mint a mi kettőnk fizetése együtt.
"
Szerencsére az állam megteszi ezt helyettem. Az egyetlen gond itt csak a magyar lakosság intoleranciája."
Erre is van megoldás. Takarodj ki az usába!
"Nem intoleránsak, csak könnyű őket megvezetni."
A családod lemészárlása után téged is könnyű lesz megvezetni, még akkor is ha most nem hiszed.
"Honnan tudok, hogy itthon élek?"
Mindenki itthon (otthon él) kérdés kinek ez hol van. Hol máshol élhetnél mint "itthon"?
Látszik, hogy te se láttál még betolakodót. Múltkor jártam a Keletinél, ahol csöveznek. Minden lányt zaklattak, aki elment a közelükben. Én nem vagyok az, de hosszú hajam van, és valószínűleg ezért az egyik még nálam is majdnem bepróbálkozott.
Mellesleg terroristák is akadnak közöttük. Vajon miért van, hogy 90%-uk férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!