Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért kellene a magyar államnak...

Mért kellene a magyar államnak eltartania bevándorlókat?

Figyelt kérdés

Facebookon láttam egy képet ahol ez volt kiírva:

"A magyar alám nem tartja el a menekülteket ezért egy nő befogadott menekülteket" - nem pontosan ez volt de ez volt a lényeg!

Úgy beszéltek erről mintha kötelező dolga lenne az államnak etetni itatni a bevándorlókat.

2015. aug. 13. 16:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Na te is jo szemellenzos vagy. A csomo pelda kozul kiemeled azt az 1-et ami nem haborus.
2015. aug. 13. 17:27
 12/33 A kérdező kommentje:
A többiről is leírtam a véleményem.
2015. aug. 13. 17:30
 13/33 anonim ***** válasza:
11: A 9-essel egyetemben te is az vagy, Bro. :)
2015. aug. 13. 17:31
 14/33 anonim ***** válasza:
71%

Nem ertem a fajtatok gondolkodasat. Ennyire nincs bennetek emberseg? Ha valaki ehes, szomjas, fazik, stb, azon segitunk, es kesz.

Ha ezzel valaki visszael, vagy barmi mas modon megszegi a normainkat, azt pedig szankcionaljuk.

2015. aug. 13. 17:37
 15/33 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Szemellenzős lennék? Leírnád, hogy miben állítottam valótlanságot? Ellenbe, TE miért állítasz igazat?
2015. aug. 13. 17:39
 16/33 anonim ***** válasza:

14: Igen, csak ez már gyakorlatilag az öngyilkosság határait feszegeti. Vagy szerinted az jó, hogy a saját országod kárára segítünk mindenkin akinek kedve van hozzá?

Rohadtul nem így működik a világ és nem lesz így hosszú életű Magyarország.

2015. aug. 13. 17:58
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem kellene. Komolyan! Akik lazán kipengetnek 1000 eurót fejenként az embercsempészeknek, és napi több ezer forintnyi pénzt költenek el Szerbiába ( [link] ), azokat nehogy már az állam tartsa el!
2015. aug. 13. 18:04
 18/33 anonim ***** válasza:
48%

Nem tartja el őket az állam.

Azok a menekültek kapnak HAVI 7000 forint körüli összeget akik a név szerinti regisztráláson átesnek - menekült ügyi kérelmük elbírálás alatt áll.

Azok akik a papírjaikat eldobálva azonosíthatatlanok a támogatás nem jár. A nagyobb részük ilyen.

A menekültek pedig kb. 10 éve ingyen utazhatnak. Csak úgy mint az EU-s nyugdíjasok, katonák, rendőrök, 6 év alattiak, 65 év felettiek.

A menekültek nagy részének semmilyen támogatás nem jár itthon, azon kívül, hogy megmutatják neki, hogy merre kell menni a legközelebbi vasútállomás felé.

Minek hisztizel? Érted amit leírok, vagy nehezen megy? Jobb hergelni magad?

2015. aug. 13. 18:11
 19/33 anonim ***** válasza:
A koszovóiak NEM kapnak menedékjogot az EU-ban. 99,5%-ukat hazaküldik.
2015. aug. 13. 18:45
 20/33 anonim ***** válasza:
18: Attól függetlenül még odaszarnak az ajtóm elé és ellopják a mosott ruhákat a szárítómról. Arról nem is beszélve, hogy a déli határszélen milyen pusztítást csináltak a veteményesen.
2015. aug. 13. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!