Szélsőjobbosok! Egy régész előás egy leletet ami bizonyítja hogy őseink a szkíták. Aznap egy történész előbányászik egy levéltárból egy dokumentumot, ami bizonyítja hogy a finnugorságot a Habsburgok találták ki. Mi változik az életszínvonalunkba?
A következő hónapban dupla annyi lesz a minimálbér? Budapest útjairól eltűnnek a kátyúk és megjelenik még 3 metróvonal? A menekültek a szerb határnál megtorpannak és elindulnak mondjuk Macedóniába? Vidéken még a falu bolondja is kap 15 féle jól fizető állásajánlatot?
A kérdésem nem provokáció, csak érdekel engem, hogy a mai válságos helyzetben miért kell annyira piedesztálra emelni a származásunk kérdését, mintha ettől függne a jövőnk?
"Szerintem a magyarok szlávok, akik nem beszélnek szlávul."
Aha.
"A szláv népek a szláv nyelveket beszélő népek összefoglaló elnevezése."
Akkor úgy értem, hogy genetikailag szlávok.
Valaha bejött ide egy tisztázatlan eredetű keleti törzs, akiknek az idők során módosult nyelvét beszéljük, de a genetikai őseinket, az ük-ük-ük... apánkat és anyánkat nem közép-ázsiában kell keresnünk, hanem a Jicsinyben, az Érchegységben vagy a Fekete-erdőben.
"Akkor úgy értem, hogy genetikailag szlávok. "
Olyan nincs hogy genetikailag szlávok.
Az N oszlopot érdemes nézni, jobb szélen lilával. Kiugró számokat mutat a finneknél, az észteknél, illetve az oroszországi finnugor népeknél, míg a magyaroknál kemény 0,5.
# 18
A tatároknál és a csuvasoknál is egészen magas az N haplocsoport. Akkor ők is finnugorok?
A genetikai rokonságnak semmi köze a nyelvrokonsághoz. A hindi és a svéd nyelv is egy nyelvcsaládba tartozik, mégis teljesen más az indiaiak és a svédek genetikája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!