Annyira primitív sekélyes emberek vannak itt, hogy megáll az ész. Hagyjuk már ezt az ujjal mutogatást. Mi csak emberek vagyunk, olyan emberek, akiket "rászedtek". Nem tudjuk milyen emberek lapulnak egy-egy párt mögött... ezért kérem a nagy fideszeseket. Nézzenek magukba. Én egy mszp-s emberrel sem találkoztam, aki olyan alpári módon tud beszélni és viselkedni, mint néhány fideszes. Szóval hagyjuk...
2010. márc. 19. 18:53
23/32 anonim válasza:
Itt vagyunk! Csak mi nem verjük a mellünket!"
Büszke lehetsz magadra!
2010. márc. 19. 19:35
24/32 anonim válasza:
Voltam vagyok...
0-ra szavazzatok hátha boldogok lesztek:):)
2010. márc. 19. 21:02
25/32 anonim válasza:
Tegnap 18:53-nak:
Ha alpári, közönséges, mocskolódó MSZP-seket keresel, (vagyis nem keresel, de nem hiszed el, hogy léteznek) javaslom, nézz körül Gréczy Zsolt blogján! A cikkekhez írt olvasói hozzászólásokat figyeld! Egyszerűen hihetetlen...
Bármelyik cikket megnyithatod, az olvasók többnyire ugyanazok. Kitartó ember vagyok, de innen ezek miatt menekültem el...
Ha Fideszesben találsz hasonlót, kérlek, liinkeld be te is!
2010. márc. 20. 00:59
26/32 A kérdező kommentje:
Szerintem az MSZP már mást sem csinál csak mocskolódik. ld. Gyurcsány beszéd.
2010. márc. 20. 08:31
27/32 anonim válasza:
Miért? Eddig a mocskolódáson kivül mi mást csinált az MSZP??? A 2002-es és 2006-os kampánya miből állt a FIDESZ szapulásán kívül? És még ezek hirdetnek megújulást? Megújulás az lesz, ha 3. vagy adja ég 4. helyen végeznek és még az LMP is megelőzi őket.
2010. márc. 20. 10:14
28/32 anonim válasza:
"Eddig a mocskolódáson kivül mi mást csinált az MSZP???"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!