Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy orvosnak meglehet vonni...

Egy orvosnak meglehet vonni az engedélyét, hogyha szélsőséges nézeteket vall?

Figyelt kérdés

A háziorvosunkról van szó.

Igen érdekes nézetei vannak.

Különbséget tesz ember és ember között.Magyarország keleti részéből került ide, azt mondta azért, mert, hogy ő "nem fog dologtalan c_gányokat istápolni".

Mostanában viszont a menekülteket szidalmazza.

Sok dolgot anyagi, pénzügyi szemszögből közelít meg.Ami nem hátrányos, ha közgazdász valaki, de egy orvosnak elsősorban emberségesnek kell lennie és nem anyagiasnak meg költséghatékonynak.

De, legkevésbé rasszistának.

2015. aug. 7. 22:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, te se találkoztál még cigánnyal.
2015. aug. 8. 07:04
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
11: a tettei alapján. Te is lehetsz egy szarember, fehér bőrrel, és egy kínai is lehet jó ember. Gyökér.
2015. aug. 8. 07:17
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
Mitől lehetne? A kínaiak sárgák.
2015. aug. 8. 08:01
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Troll :D
2015. aug. 8. 08:13
 15/27 anonim ***** válasza:
95%
Akkor költözz Borsodba és fogadj be még magad mellé egy menekült családot! Mindjárt nem lesz fog olyan szélsőségesnek tűnni a doki nézete.
2015. aug. 8. 09:53
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
Tipikus nyomi hozzászólás. Megcáfolni nem tudod amit leírtam az orvosi esküről mi? Csak fröcsögni tudsz.
2015. aug. 8. 09:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"Én ha holnap kijelentem, hogy magyarokat nem szolgálok ki a boltomban, akkor rasszista magyargyűlölő vagyok"

nem,fiam, azért megdicsérnek.

És 9-es a stílusod alapján elég trágya ember lehetsz. Ülsz a foteledben, és az emberségről gyalázatos szavakkal papolsz.

Senki sem mondta, hogy az ott dolgozó orvos nem kezelt egyes betegeket! De hogy ez milyen nehéz, el kéne menni oda és ápolni, gyógyítani, tanítani őket. Azután ha egy kis kölök leköp, nem szabad ám csúnyán nézni rá,intőt adni, mert jön a família kaszával kapával és elintéz. :D Rád férne, szó se róla.

2015. aug. 8. 10:10
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Jól van 61%:D:D:D

Az előbb meg a menekültes kérdésnél osztottad az észt, hogy mindennap arra jársz, ahol No go zónák vannak:)

Egyébként az orvosi eskü emberekre vonatkozik, de a cigányok 99%a állatként viselkedik.

Így nem köteles ellátni:)

2015. aug. 8. 10:23
 19/27 anonim ***** válasza:
95%
köteles, 18, és el is látja. Szeretni nem köteles, és ha van lehetősége elmenekül, ezt is meg lehet érteni.
2015. aug. 8. 10:28
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
18-as, hogy jön ez ide? :D Igen, mivel a keleti környékén dolgozom. Meglepődsz, hogy jártam Kunhegyesen is? Azért mert te egy tanyán élsz az Alföldön, más járhatja az országot, meg a világot ugye? :) Képzeld a gonosz iszlám törököknél, és bosnyákoknál is voltam. Ilyet még nem hallottál mi? :D
2015. aug. 8. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!