#9: Baromságokat beszélsz. Tárgyi feltétele mi lenne? Két UAZ meg Mercedes terepjáró. Meg BTR-80? Mert más nincs! Nem úgy van mint régen hogy volt PSZH meg Lada niva.
A másik dolog hogy erre külön kiképzés volt. Ha lenne ismereted a témában rájönnél nem véletlenül a Néphadsereg majd Honvédségen belül külön volt a Határőrség. Külön laktanyákban külön kiképzéssel.
"ez sem így van.ki lehet hirdetni szükségállapotot,lehet hivatkozni nemzetbiztonsági kérdésre is a határ megvédésével kapcsolatban.maga a kerítés kevés lesz,lehet külföldi példákat is találni erre."
Milyen szükségállapotot? Elmondanám hogy:
A Magyar Köztársaság Alkotmánya 19. § (i) pontja szerint az Országgyűlés az alkotmányos rend megdöntésére vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények, továbbá az élet- és vagyonbiztonságot tömeges méretekben veszélyeztető, fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett súlyos erőszakos cselekmények esetén szükségállapotot hirdet ki. E döntéshez a képviselők kétharmadának szavazata szükséges.
TE HOL LÁTTÁL FELFEGYVERKEZVE ÉRKEZŐ MENEKÜLTEKET? MIRE FEL ADNÁL KI SZÜKSÉGÁLLAPOTRA PARANCSOT?
Most vagy az én memóriám romlott meg vagy a Fidesz hazudott, de 3-4m magas kerítésről volt szó...
2féle kerités lessz a 3ik képen látszanak a fa oszlopok az már a másik fajta kerités.
Ez a kerités ásotthalomi átkelőnél van ha jól tudom.Nem egy nagy durranás amugy,jó mondjuk kell egy picit bibelődni de megoldható az átjutás,bár ha választanom kellene melyiken szeretnék átjutni a másik verziót választanám az nem tünik olyan veszélyesnek,ez előben nekem veszélyesebbnek tünt.
nehogy azt mondd hogy nincs annyi katonai terepjáró amennyivel járőrözni lehetne 200 Km-en!ott a határőrség,ők is parádéznak terepjárókkal közutakon is.
milyen kiképzés kell a határszakasz védelmére áruldd már el nekem!de részletesen fejtsd ki.fegyvertelen civilek csoportos betörésének megakadályozása a cél.kérdező te részeg vagy,csoda hogy megtalálod a klaviatúrán a gombokat.
a kormány veszélyhelyzetet is kihirdethet,ezzel kapcsolatban akár törvényeket is alkothat de ez részletkérdés,ha neked a szükségállapot nem megfelelő akkor is lehet jogalapot találni katonaság bevetésére.megismétlem hogy már bevetették a katonaságot.
Újabb hír!!!
Átvágták a drótot az illegális bevándorlók ásotthalomnál! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!