Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Határon túli magyarok! Ti mit...

Határon túli magyarok! Ti mit szeretnétek, ha visszacsatolnák a lakóhelyeteket Mo-hoz, vagy ha függetlenek lehetnétek?

Figyelt kérdés
Kérem, tényleg csak határon túli magyarok válaszoljanak!
2010. márc. 7. 21:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert vannak olyanok is, akik tenyleg ott elenek es nam az a celjuk, hogy csak hulyesegeket irjonak. Es en is tudok ekezettel is irni, de a billenyuzetemen nincs kiirva es 3 oraba tellene kiirni talalomra. Ha epp kivancsi vagy, : Ово ти писем да ми поверујеш
2010. márc. 7. 21:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a 96-os veletlenul jott oda. Az helyett egy furcsa betunk kellene ott lennie. Azt irtam oda, hogy: azert irom, hogy elhidd :D De ne gondold, nem szeretem azt az irast. Sot, kimondottan utalom!
2010. márc. 7. 21:57
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

en is erdelyi vagyok es fuggetlenseget akarnam mint a visszacsatolast

ne egyem meg minket is a magyar rendszer es csak hasznot huzna a turizmusbol ugy ahogy a romanok teszik azutan szarnak ream a dolgokra

Szekelyfold vagy Erdely legyen fuggetlen ne mind csatolgassanak sehova

2010. márc. 7. 22:29
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

Független Erdély meg Délvidék jó poén, hát mi változna akkor? Délen már 300ezer magyar sincs, de egy független Erdélyben is többségben lennének már a románok (esetleg Székelyföld lehetne ilyen magában). Nem Koszovó ez, ahol a szerbek voltak kisebbségben...

Kapnátok egy Szlovákiához hasonló külön államot, ahol ugyanúgy nem tudnátok semmit csinálni a többségi szerb, román elnyomás ellen, mint a felvidéki magyarok.

2010. márc. 7. 23:18
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem a magyar emberekert faj a ti szivetek, hanem az egotokat bantja az elkobozott terulet. Ugy esik ki, hogy nem szeretem MO-t, pedig szeretetm, de semmi olyan extra sincs ott, ami miatt a resze szeretnek lenni. Magyar itt is lehetek es az is vagyok. Minden jogom megvan. Ugyanugy kaphatok munkat is es sok jo embert ismerek. A mediak egy kicsit tulzasba viszik a nacionalizmust. Mi megtanultunk egymassal elni. Itt nem csak a szerbekre es magyarokra gondolok, hanem vannak itt albanok, ciganyok, szlovakok, stb, akikkel joban vagyunk. Bocs MO, de nekem itt jo...
2010. márc. 8. 09:05
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

Én Magyarországon születtem és itt élek, de van határon túli ismerősöm, ő se szeretné a visszacsatolást, inkább függetlenséget. Aki azért így számolgatja a magyarokat, annak hadd áruljak el egy nyílt titkot: már nincs tisztán magyar ember, nem létezik ilyen, már a honfoglalás idején is csak 1 törzs volt, ami akkor tisztán magyar volt.

Megértem azokat, akik nem akarják a visszacsatolást, sajnos, ami Magyarországon zajlik, innen sokan, ha tehetik, menekülnek, mennek külföldre, mert nem akarnak éhen pusztulni, vagy ennek kitenni a gyerekeiket. Én nem tudom, mikor lesz jobb ezen a téren, én is kimegyek, egyelőre pár évre, de lehet, hogy utána meg ingázni fogok. Többször jártam külföldön, és sajnos azt tapasztaltam, hogy sehol nem voltak ilyen ellenségesek egymással az emberek pusztán felületes okból, mint itt Magyarországon. A háborúskodóknak nem felületes okaik vannak. Itt még az idegenek is marják egymást akár csak azért, mert a másiknak nem tetszik a ruhája színe...

2010. márc. 8. 09:29
 17/22 anonim ***** válasza:
73%

@ 09:05

Jól mondod, ezt mintha csak én írtam volna.

SK-ból.

2010. márc. 8. 09:30
 18/22 anonim ***** válasza:
89%
Erdély-i magyar vagyok, ha az Mszp nyeri a választásokat nálatok akkor semmiképpen sem egyeznék bele a visszacsatolásba! Viszont ha a Jobbik nyerné a választásokat akkor én lennék a legboldogabb ha Magyarország újra régi fényében tündökölne! Érzésem szerint ha a Jobbik nyerne(nem fog sajnos :( ) akkor harcolnának Székelyföld(talán egész Erdély) függetlenségéért, valamint felvidék és délvidék is megkaphatná az autonómiát, nem is beszélve a magyar állampolgárságról... Az én szemembe aki az mszpre szavaz az másodszor szúrja hátba az elszakított magyarokat (2004 dec 5). Nagymagyarország az eredeti határaival képtelen álom, de ha a magyarok elék gyereket nemzenek, egyszer elképzelhető lenne pl. Erdély visszacsatolása(jelenleg a románok egyre fogynak erdélyben mert költöznek külföldre, nem ízlik már a puliszka) Másik érdekes tény, Oroszország megfenyegette Romániát, hogy ha nem hagyják békén Moldvát és Romániához akarják csattolni, akkor könnyen elveszítheti Erdélyt és Magyarország visszakaphatja azt.A legelső és legfontosabb lépés a ti kezetekben, ha a Jobbikra szavaztok, azzal rajtunk is segítetek, ezt ne felejtsétek el!
2010. márc. 8. 10:24
 19/22 anonim ***** válasza:
74%

Elősör is, én nagyváradi ként még sohasem hallottam olyanról hogy egy magyar ember ne akarja a visszacsatolást, ezért fogalmam sincs honnan szlasztották ide ezeket a szegény "függetlenséggel" megvezetett embereket. Románia nem Svájc, mikor értitek már meg ezt?! Bukaresttől hiába is vártok jóindulatot, ez soha sem fog bekövetkezni, a mi sorsunk csak egy erős, agressziv magyar külpolitikától változhat meg.

Másodsorban, nyilván senki nem Mutyisztánhoz akar csatlakozni, hanem egy normális, büszke Magyarországhoz, csak hát tudjátok hogy szól a közmondás: "aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli".

2010. márc. 8. 10:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez a kozmondas nem nagyon illik ide... En nem azt mondom, hogy senki sem akar visszacsatolodni, de en nem szeretnek. Vajdasagot szerbia feji, de ha kulon allam lenne, akkor Vajdasag egesz mas lenne. Aki annyira akart, az mar MO-n lakik. Azert is esett le vajdasagban a magyarok letszama.
2010. márc. 8. 13:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!