Orbán melyik múltbeli politikai vezetőre hasonlít a legjobban?
Hm, lássuk csak: populista, saját holdudvarának a szekerét tolja, büszke, arrogáns, olcsó napszemüveget hord.
Nekem olybá tűnik, pont olyan, mint a múltbeli politikai vezetők kb. 70%-a.
Gyurcsányra nem. Ő nem vette fel a fizetését, hanem adakozott belőle. Ez a patkány pedig nemhogy felveszi, már lassan a miénk is kell neki. Ráadásul ebben még annyi gerinc sincs, hogy beismerje a tévedéseit, pedig nem egy videóban mond ellent magának.
Inkább hitlerre, antalra hasonlít. A mostaniak közül pedig a koreai dagadékra.
Jaja, Gyurcsány az isten! Az, hogy eladta (bocsi: elprivatizálta) kb. a fél országot senkit ne zavarjon! Az, hogy több száz százalékkal emelte a gáz árát szintén ne zavarjon... Kb. miatta tartunk itt, ahol, ugyanis ha az első Orbán-kormány folytatni tudja, amit elkezdett, akkor most minimum Csehország szintjén lennénk!
De ez téged ne zavarjon össze, továbbra is Gyurcsány az isten (meg a baloldal), és Orbán tehet mindenről...
Rákosira.
De kérdező, Te nagyon elvagy tévedve! Nem istenítem Gyurcsányt, sőt nem is szeretem. De nem ő adta el az Állami Gazdaságokat, hanem Orbán. A felesége is így lett tokaji szőlőbirtokos. Kapott mellé még 40 milla vissza nem térítendő állami támogatást is.
Az energia árak pedig a rendszerváltás óta minden évben legalább 8-10 %-kal emelkedtek. (40 éve vezetek háztartási naplót, innen tudom).
Ha az első kormányzása után nem váltják le a szavazók, akkor most még rosszabb helyzetben lennénk, mint jelenleg. Nem Csehszlovákia szintjén, hanem Albánia szintjén.
Vedd le a rőzsaszín szemüveged és nézz körül az országban.
Az első miniszterelnöksége alatt Ronald Raegan-ra hasonlított leginkább és jó is volt. Marha jól ment az országnak. Aztán megválasztottuk az MSZP-t ami kizsebelte az országot (aztán újra megválasztottuk őket hurrá!).
Most, nem tudom, Putinyista vagy valami. Régen tök jó volt az Orbán, a jelenlegi fidesz vezetés egy nagy katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!