Mi a véleményetek a Kuruc. Info-ról?
Nem az a gond AMIT írnak, hanem AHOGYAN írják.
Sokkal jobb lenne ha hagynák ezt a felesleges zsidózós-cigányozós beszédstílust és gyűlölködést.
De megbízhatóbb mint mondjuk az ATV, 444 vagy az index.
Egyoldalú. Minden ami zsidó=rossz, minden ami náci=jó.
Ugyanolyan mint ahogy a zsidóknak, minden ami őket szidja=náci. Nincs elfogulatlan hírportál. Mivel jobb egy indexnél? Az index viccet csinál Hitlerből, a Jobbikból, stb. A kuruc meg viccet csinál a zsidó és cigány holokausztból.
Nagyon egyoldalú és nagyon eltúloz dolgokat.
Én Jobbikos vagyok speciel, de a kuruc infó az már nekem is sok.
Feszültséglevezetőnek, dühöngőnek pont jó. Olyan, mint Hofi Géza volt az "átkosban". Az egységsugarú honpolgár megnézi, elolvassa és elégedetten vigyorog: ezek bezzeg jól megírták! Még kommentel is valamit, lehetőleg még ordenárébb stílusban, mint ahogy az oldalon írnak. Hótt' elégedett az élettel, mer' most jól megmondták-megírták-felfedték, hurrá!
Csak ettől ugyanúgy nem változik semmi, mint annak idején Hofi kétértelmű megjegyzéseitől. Az után is elégedetten böfögött a sörtől a proli, hogy "most végre jól megkapták" és most is ugyanezt érzi.
mélységesen proli, nyilas szemléletű, magát wikileaks-nek képzelő oldalacska. átveszi az MTI és az index híreit, ír bele néhány zsidózást, és a sok panelproli ezt élvezi.
emellett egy furcsa, jobboldaliakra amúgy nem jellemző (inkább balos) szamizdat/harcos ellenálló attitűdöt húz magára, ami amúgy a lehető legtávolabb áll bármiféle jobboldaliságtól (kivéve a nemzetszocializmust, amit pedig tagadnak).
"Elfogult, ez tény, de melyik híroldal nem az?"
:)))) igen, más oldalakra is jellemző, hogy több száz oldalas "publicisztikákban" tagadnak történelmi tényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!