Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy képzeli a kormány, hogy...

Hogy képzeli a kormány, hogy minden értesítés nélkül menekülttábort építtet Martonfán?

Figyelt kérdés

A lakók erről nem tudtak, hogy ott épülni fog egy komplexum, ráadásul oylan helyen, ahol se víz, se áram nincs...

Erre azt mondja a kormány, hogy a "baloldal bevándorló párti"...

De akkor kérdem én, akkor a Fidesz nem bevándorló párti, ha menekülttábort építtet?

Akkor most kerítést, vagy tábort akar Orbán?

Nem tudja végre eldönteni, hogy melyik legyen?

2015. aug. 3. 19:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
eygetlen egy darabbal többet nem szabad beebgedni belőlük, teljes határzár, sürgősségi fegyveres határőrség. Egyáltalán nem játék ami itt megy.
2015. aug. 5. 18:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Miert lenne vagy ez vagy az. Persze értem én hogy semmilyen logisztikai és gazdasági szociologiai ismereted nincs de akkor Tanulj! Válj hasznára a Magyar társadalomnak és segíts nekik a jó megoldás megszületésében. Ez a többi okostojásnak is szól....
2015. szept. 10. 06:39
 23/23 anonim ***** válasza:

abszolút igaz h nagyon nem játék ami itt megy, csak éppen különböző érvek ütköznek, amelyek bizony ki kell jelentenünk, teljesen ellentmondanak egymásnak, és igazából én magam nem látok megoldást. az is igaz h dehogy akar ide senki sok ezer bevándorlót, viszont nemzetközi szerződéseket írtunk alá a humanitárius segítségekről, azaz nem tehetjük meg, hogy nem engedjük be a háborús övezetből érkezőket.

Most akkor erre adjon valaki értelmes választ ...

Gyakorlati szempontból ez a kerítés is nagy baromság, mert értem én h akkor ESETLEG nem jönnek be, na de és akkor mi lesz? majd a kerítés túloldalán fognak télen sátorozni 150 ezren? ezen elgondolkodott már valaki? mert sztem ez lesz ebből ... és akkor lesz aztán az igazi humanitárius katasztrófa, ha a világsajtó arról fog írni, hogy a kerítés túloldalán ezrek fagynak meg, mert a magyarok nem teljesítik a humanitárius kötelességüket.

szóval? most akko rmi legyen? sztem teljes patthelyzet ...

2015. szept. 10. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!