Hogy képzeli a kormány, hogy minden értesítés nélkül menekülttábort építtet Martonfán?
A lakók erről nem tudtak, hogy ott épülni fog egy komplexum, ráadásul oylan helyen, ahol se víz, se áram nincs...
Erre azt mondja a kormány, hogy a "baloldal bevándorló párti"...
De akkor kérdem én, akkor a Fidesz nem bevándorló párti, ha menekülttábort építtet?
Akkor most kerítést, vagy tábort akar Orbán?
Nem tudja végre eldönteni, hogy melyik legyen?
abszolút igaz h nagyon nem játék ami itt megy, csak éppen különböző érvek ütköznek, amelyek bizony ki kell jelentenünk, teljesen ellentmondanak egymásnak, és igazából én magam nem látok megoldást. az is igaz h dehogy akar ide senki sok ezer bevándorlót, viszont nemzetközi szerződéseket írtunk alá a humanitárius segítségekről, azaz nem tehetjük meg, hogy nem engedjük be a háborús övezetből érkezőket.
Most akkor erre adjon valaki értelmes választ ...
Gyakorlati szempontból ez a kerítés is nagy baromság, mert értem én h akkor ESETLEG nem jönnek be, na de és akkor mi lesz? majd a kerítés túloldalán fognak télen sátorozni 150 ezren? ezen elgondolkodott már valaki? mert sztem ez lesz ebből ... és akkor lesz aztán az igazi humanitárius katasztrófa, ha a világsajtó arról fog írni, hogy a kerítés túloldalán ezrek fagynak meg, mert a magyarok nem teljesítik a humanitárius kötelességüket.
szóval? most akko rmi legyen? sztem teljes patthelyzet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!