A jobbik már nem csak a bevándorlókkal üzletel hanem már pénzt is hamisít?
Nem elég, hogy a "volt" jobbikosok a bevándorlókat utaztatják az országban (persze a köpönyegforgatás megy a tv-ben, hogy ők mennyire bevándorlásellenesek) hanem már pénzt is hamisítanak.
Mi lenne itt az országban ha ilyenek kormányoznának.
""kiárusították az országot""
Mivel???
Nem vagyok fideszes sem jobbikos sem MSZP-és (STB...)
amolyan "semlegesnek" tartom magam de azért kíváncsi vagyok mivel árusították ki az országot.
Szerintem pedig épen az ellenkezője az igaz hiszen például a gáz üzemi szektorokat is visszavásárolták (stb...) amit a baloldali vezetés fillérekért eladott külföldi érdekeltségű vállalatoknak.
Már nem is Jobbikos a csávó...
De értem én, hogy meg kell ragadni minden lehetőséget a Jobbik lejáratására :)
De ennyi kevés lesz hozzá...
11
paks II, IMF hitel helyett állampapírok dupla akkora kamatra, és ezeket 1-2 befektető csoport vásárolta fel akik azt csinálnak a magyar gazdasággal amit akarnak.
Sem kedvem, sem tisztem védeni a Jobbikot.
Egy-egy bűnözővel viszont nem szabad azonosítani egyetlen politikai pártot sem. "Van az a pénz", ezért BÁRMELY politikai csoportosulásba BÁRMIKOR befurakod(hat)nak pénzéhes, bűnöző elemek.
Ha egy ember tettével azonosítunk egy csoportot, nációt, akkor az bizony logikai hiba!
A kevesebbről a többre nem szabad általánosítani.
Amennyiben mégis, akkor a magyar egy olyan nép, amelyik a hatalom megtartása érdekében testvérgyilkosságra is képes, sőt utóbb szentté avattatja.
""De értem én, hogy meg kell ragadni minden lehetőséget a Jobbik lejáratására""
Nem kell lejáratni - lejárassák ők magukat.
A jobbik sem egy szent párt - ugyanúgy követnek el mocskos dolgokat mint bármelyik másik párt annyi különbséggel, hogy megpróbálják a "tiszta és szent" pártot játszani.
Például az egyik képviselőjük a bahamákon nyaral hetekig miközben itthon önkormányzati lakástámogatást kap!
""A hirdetés készült Magyarország kormánya megbízásából.""
Ja!
Azért mert a kedvenc pártodról kiderül egy - két huncutság (hát még amiről nem is tudnak az emberek) nem kell egyből marhaságokat irkálnod.
""Már nem is Jobbikos a csávó...""
Ja!
Amíg jobbikos volt ő volt a megtestesült becsület de amióta kilépet a jobbikból gonosz bűnöző lett.
Ezért ajánlom minden bűnözőnek lépjen be a jobbikba mert ott angyallá változik a rengeteg becsületes jobbikos között.
"Mi lenne itt az országban ha ilyenek kormányoznának."+
Mert milyenek kormányoztak az elmúlt 25 évben? Vagy azok a haverjaid? :D
Már hónapokkal korábban, mert gondok voltak az illető fejével. Utólag a Jobbik jelöltjeinek el kellett számolni honnan voltak a kampányukra a pénz. Vélhetőleg itt buktak meg, mert nem tudtak elszámolni a párt felé, miből finanszírozták a kampányt. Vélhetőleg nem bűncselekményre számítottak, hanem arra számítottak a Jobbik vezetésben, hogy a baloldalról vagy a Fidesztől beszivárgót és pénzelt egyénekkel van dolguk, akiknek az a feladatuk, hogy bomlasszanak, esetleg információval segítség a másik oldalt.
A Fidesz ifjúsági vezéréről Veres Áronról mért nem tetszenek beszélni?
Oroszoktól kapott pénzre pedig tessék már bizonyítékot felhozni!!!
Már azt is bejelentette Polt Péter Brüsszelben, hogy azért kell eljárás alá vonni Kovács Bélát, hogy bizonyítékaik legyenek arra, hogy ügynök.
"A legfőbb ügyészt meghallgatása után magyar újságíróknak azt mondta, hogy csak a mentelmi jog felfüggesztését követően lehet gyanúsítottként meghallgatni Kovács Bélát, vagy bármilyen kényszerintézkedést alkalmazni. A vádhatóságnak még sok olyan adatra lenne szüksége, amelyek nélkül nem eldönthető, hogy lehet-e megalapozottan vádat emelni és ítéletet hozni az ügyben, ezeket az információkat viszont csak a mentelmi jog felfüggesztése után tudná megszerezni az ügyészség – közölte."- nyilatkozta Polt Péter a Kovács-ügyről. Korábban pedig azt beszélték a balosok, hogy tényszerűen alátámasztott az ep képviselő bűnösségé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!