Szerinted mennyien lesznek a Jobbik gyűlésen márc.15-én?
Figyelt kérdés
érdemes kimenni?2010. márc. 7. 15:46
12/22 anonim válasza:
Sokan, mert a jobbiké a leginkább mobilizálható párt, emiatt gondolják azt egyes hülyék, hogy 30-40 százalékon vannak.
13/22 anonim válasza:
Többen, mint a fidesz gyűlésen..
14/22 anonim válasza:
Többen mint a FIDESZ gyűlésén az 100
15/22 anonim válasza:
Mit versenyeztek itt?? Mingyáá szájbaváglak!
16/22 anonim válasza:
Biztos sokan. Én tuti megyek, a párommal együtt.
Remélem a csürhe otthon marad.
17/22 anonim válasza:
A MIÉP is ki tudott vinni 200 ezer embert is egy-egy megmozdulásra Budapesten, viszont nem nagyon járt 5-6 %felett. A Jobbik ezzel szemben minden közvélemény-kutató szerint 15% feletti teljesítménnyel áll, viszont nem elsősorban Budapesten erős.
Nincs komolyabb jelentősége, hogy mennyi embert tud most kivinni, a lényeg az, hogy jól szerepeljen az országgyűlési választásokon!
18/22 anonim válasza:
Szerintem kevesebben mint a Fideszén. Már kiábrándultak az emberek a politikából, joggal, és nem lehet őket mindenféle szöveggel beetetni.
19/22 anonim válasza:
Az összes Magyar ott lesz!Kb.tíz milla,a többi pedig megy a Fideszére,a komcsik meg az Mszp-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!