Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban igaz ez?

Valóban igaz ez?

Figyelt kérdés
Adott a Bosch cég, aki évekkel ezelőtt úgy telepedett le ide hogy legalább a német minimálbérekhez közelítsen az itthoni fizetése az ott dolgozóknak, azonban ezt nem engedte a helyi önkormányzat mondván bérfeszültséget okozott volna a többi gyár között
2015. júl. 29. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Én kinézem belőlük.

2015. júl. 29. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Feszültséget okozna a polgármesternek, hogy többet keresnek nála a sima dolgozók
2015. júl. 29. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs az a multinacionális cég, amelyik elviszi a gyártást ezer km-ekre és ugyanazt adja, mint "otthon". Éppen azért csináltatja meg máshol, mert érdeke fűzi hozzá. Kevesebb kifizetés munkabérekre, több marad a sz@rháziak zsebében. Nekem ez így logikus.
2015. júl. 30. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem igaz, ezek csak varosi legendak.

Egy nagy ceg nem igy mukodik. Plane akkoriban nem is letezett nemet minimalber.

2015. júl. 30. 07:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség. A béreket nem lehet maximálni, a minimálbér fölött mindenki akkora fizetést ad, amekkorát akar, akár havi egymilliárdot is.
2015. júl. 30. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egyes vezetőinek voltak ilyen elképzelései. Amíg nem ismerték meg a magyar valóságot. Akkor rájöttek, hogy a helyzet sokkal jobb (nekik), mint valaha is gondolták volna.

Miért gondolták? Mert abból indultak ki, normális körülmények között hogyan működik egy normális emberi agy. De mindkét vonatkozásban tévedtek.

2015. júl. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!