Mennyi szavazót vesztett a Jobbik miután kiderült, hogy közük van a Magyarok nyilaihoz?
És nem cseszi az emberek szemét hogy:
1.Mentelmi joggal akar kijönni az egyik gyanúsított,holott ennek eltörlésére törekszik a Jobbik
2.A fél párt miért védi a vádlottakat orrba-szájba?
Kétmilliárd terabájtnyit.
Budaházy nem a Jobbik jelöltje. Gyuri nem is az a pártpolitikus alkat. És én vissza is kérdeznék: nem szúrja az emberek szemét, hogy bizonyíték nélkül (egy elég furcsa hangfelvétel, korábban egy hamisított videó egyenesen a rendészeti miniszter kezéből - ezek nem bizonyítékok) sínylődik a börtönben több, mint egy éve 16 gyanúsított (én nem nevezem őket hazafinak, mert nem ismerem őket - név szerint csak Budaházyról tudok, ő viszont a szememben egy bátor, tisztességes ember)?
Nem a fél párt védi őket. Morvai csak pártarc, nem tagja a Jobbiknak, Novák Előd pedig Budaházy személyes jóbarátja. Persze, hogy nem fog ellene szólni.
Nos ilyen az, aki akkor is hazudik amikor kérdez. Szép régi vörös szokás...
Semmi közük a magyarok ny(i/u)laihoz, az se biztos hogy létezik ilyen szervezet, és nem az ÁVÓ-Moszad által megszervezett közös akció volt-e az egész hececáré.
Szerintem sokat.
A végére csak az igazán fafejűek maradnak...
Kis média álltalbefolyásolt kérdező....mikor a "papát" rendőr ezredest letartóztatták jó pár éve emlékszel...mit hallottál róla? Hogy ő az alvilág feje mindenki ismeri...nézd meg a "szemben a maffiával" című dok.filmet rá csodálkozol garantálom az igazságra....nevetséges amiket kitalálnak a jobbikra hogy előny szerezzenek a karvalyok....
Szebb jövőt neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!