Gondoljátok nem fognak a Jobbik tagok választási anyagot ragasztani a települések elektromos vezeték tartó oszlopaira?
Az oszlopokon lévő kis plakátok nem zavarnak, viszont a mindenfelé kirakott szobafal nagyságú MSZP-s óriásplakátokat utálom. Hogy akarnak-e, arról fogalmam sincs.
17:10
Talán ez az én fogyatékosságom, de nem szívesen látnék liberális pártot kormányon. A Liberalizmus már el érte azt ami benne van, a többivel már átesnének a ló túlsó oldalára. Nem mondom, nem árt ha van egy-kettő kéznél a parlamentbe, de újabban többet ártanak, mint használnak.
Szerintem meg lenne helye egy normális liberális pártnak minden parlamentbe kb 10-15% stabil bázissal, mert egy szelete az egésznek. De nem agyament ultraliberálisoknak.
Az a baj hogy átestek a ló túloldalára, az elmúlt időben.
Ha a liberalizmus nem a többség ízléshatárait feszegeti hanem azon durván át tőr, az már az egyéni szabadság a többség felé helyezése, az az diktatúra.
Ha ezt letudja vetkőzni a liberális hányad, akkor van racionalitásuk. Mindenkibe van valamennyi liberalizmus!!!
Jobbikos vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!