Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazol?

Kire szavazol?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 10:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
32%

szavazattok asz mszpére töb segéj kel%

kalányosi kevinkoszner

2010. márc. 9. 15:32
 32/41 anonim válasza:
100%
énsem értem hogy ki szavazna ma még az mszpre... nagy változás kell ide, és ezt a fidesz nem hozná el. csak a jobbik, 20 év után eltakarodhatna ez az egész kupac fos ami itt van
2010. márc. 9. 17:13
 33/41 A kérdező kommentje:
jobbik jobbik jobbik --> hajrá :)
2010. márc. 9. 17:33
 34/41 anonim ***** válasza:
77%
Mszpre már csak a megrögzött barmok szavaznak. Remélem még a parlamentbe se kerülnek be ezek a hazaárulók.
2010. márc. 9. 18:50
 35/41 anonim ***** válasza:
96%
Nem szívesen teszem le a voksomat egyik pártra sem, de mivel választani kell, ezért vagy a FIDESZ-KDNP-re, vagy a Jobbikra. A KDNP-re szívesen adnám le a voksomat, de az sajnos egy önállóan nem létező párt. Aki meg az MSZP-re szavazz, az csak azért szavazz rá, mert beveszik, hogy azt az eszmeiséget vallják, amit hangoztatnak. Mintha ez az elmúlt 8 év nem lenne elég ok arra, hogy ne szavazzanak rájuk. Az SZDSZ-re különösen haragszom, mert nekik köszönhetően teljesen széttagolt lett a társadalmunk, az oktatás egy rakás *nem mondom ki*, a kultúrát is lezüllesztették és az egészségügyünk is nekik köszönhetően egy hatalmas nagy nulla.
2010. márc. 9. 19:14
 36/41 anonim ***** válasza:
18%

lehet lepontozni, de MSZP.

legalább nem olyan elvakultak és radikálisak, mint a Jobbik.:)

2010. márc. 9. 19:37
 37/41 anonim ***** válasza:
83%
Pont erről beszéltem az előbb, amiről szól az előző emberkének a kommentje: csak ideológiai okok miatt szavaznak az MSZP-re, de azt nem nézik, hogy mit csináltak az elmúlt 8 évben. Most látszik, hogy mennyire megvezethető a nép.
2010. márc. 9. 19:42
 38/41 anonim ***** válasza:
65%

Jobbikra.

Hogy miért? Mert nem vagyok rasszista de elegem van a politikailag befolyásolt rendőrségből, akik engem csuknak le ha megvédem magam egy cigány attaktól.

Mert egy demokráciában itt Magyarországon már unom, hogy a zsidókat sztárolják és nem bennünket magyarokat.

A szólásszabadság idején nem lehet meg egy történelmi dologról a szabad véleményem, mert rögtön tömeggyilkosnak bélyegeznek meg...és ha megkérdem: ugyan Izrael miért írtja a palesztinokat akkor rasszista vagyok.

2010. márc. 9. 23:42
 39/41 anonim ***** válasza:
46%

Utolsónak!

Szóval Neked ezek a legsúlyosabb problémák? Ezért szavazol a Jobbikra?!

-befolyásolt rendőrség

-cigány attakt

-zsidó sztárolás

-Izrael miért írtja a palesztínokat?

Valószínűleg Te jól élsz, nincsenek anyagi nehézségeid, jó dolgodban nem tudsz mással foglalkozni. A problémák között meg sem említed:

-szegénység

-munkanélküliség

-rossz gazdasági helyzet

-állam adósság

stb. (sorolhatnám)

Tényleg igaz az, hogy csak zsidózni, és cigányozni tudtok. Jócskán nagy baj van ebben az országban, de azt hiszem, nem (csak) az általad felsoroltak miatt kellene pártot választani. Ezektől, előbbre valóbb gondok vannak!

2010. márc. 10. 13:04
 40/41 anonim ***** válasza:
*alapján kellene
2010. márc. 10. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!