Mit szólsz ehhez? Jobbik: "A maffiózókkal is jóban kell lenni"
A Jobbik innentől fogva röhejessé vált. Ők mint a tisztakezű, erkölcsös, becsületes párt, aki majd véghezviszi a nagy számonkérést. Vicc! Vona most lemond akkor?
14:45
és erre írtam, hogy eléggé gáz, hogy a jobbikban már most vannak olyanok, akik ezt csinálnák...
Szerintem az "ilyen ember", az itt nem éppen pozitív jelző.. "De miért? Nincs senki alkalmas?"
A felvételen mindkét fél jobbikos. A hölgyel egyetértek. Az úrral nem. ennyi...
A Jobbikot egymás után támadják most a választások előtt, azonban meg is válaszolt eddig rájuk. Néhány példa:
1. "A Jobbik a becsületességről beszél, de még mindig nem készített költségvetési beszámolót."
A vád után pár nap múlva közzétette a honlapján:
2. "Őrizetbe vettek a rendőrök egy keszthelyi ingatlanforgalmazót, aki tagja az önkormányzat egyik bizottságának, továbbá a Jobbik helyi szervezetének elnöki tisztségét is ellátja."
Ez igaz, de azon nyomban fel is függesztették ennek az embernek a párttagságát:
3. A Jobbikban súlyos bűncselekményért büntetett előéletű ember is van.
Ez is igaz VOLT, mert őt ki is zárták, mihelyt erről tudomást szereztek:
5. A bicskei Jobbik-elnök résztvett a Magyarok Nyilai által elkövetett atrocitásokban:
Rihó Krisztián tiltatkozik ezen állítás ellen a párt érdekében azonban lemondott a helybeli elnökségről és kampányfőnökségről:
Most pedig újabb "bibi" derült ki ezzel kapcsolatban:
5. (ami az eredeti főkérdésben szerepel)
Erre Sneider Tamás is válaszolt mostan:
Annyit viszont én is elvárok tőle, hogy a cikkért sajtópert indítson, bár erre a nyilatkozatában tett is utalást. Sajnos azonban egy ilyen per időtartama jóval túlnyúlik a választásokon.
A Demokratát már Lovas István is régen otthagyta, aki pedig korábban tűzön-vízen át támogatta Bencsiket.
15:09
Értem én, de ez a Sneider Tamás nagyon bűzlik... úgy lenne megoldva a probléma, ha kiraknák.
Az utolsó előtti válaszadó vagyok. A mai világban nem nehéz egy magnófelvételt manipulálni. Mégegyszer: sajtópert kéne indítani.
Mondjuk, szerintem nem kirakni kéne Sneidert, hanem megkérni, hogy az ügy tisztázása végett ne induljon a választásokon... Akkor viszont az a kerület jelölt nélkül maradna...
Az egésznek csak az az értelme, hogy azt higgyük, mindenki egyformán bűnöző. Ebből is az MSZP fog profitálni, akikről már rég bebizonyosodott, hogy bűnözők gyülekezete, most meg "kiderül", hogy a többi sem jobb.
Már régebben is arról írtam, hogy ne zsideszezzük-fasisztázzuk egymást, előbb győzzük le a gonoszt. Hát úgy néz ki igazam volt. Ez a marakodás az MSZP érdeke, nekik fog szavazatot hozni, a nemzeti erők rovására. Engem ugyan nem tudnak manipulálni -mert még ha igazak is lennének a rágalmak, akkor is a serpenyő egyik oldalán van néhány zűrös magánéletű, gyenge moralitású ember, a másik oldalon pedig egy országot kirabló, tönkretevő szervezett bűnözői csoport. Akinek van arányérzéke az tudja, hogy a 2 dolog össze sem mérhető. Sz@r emberek beférkőzhetnek minden közösségbe és pártba is, a lényeg kinek az érdekében fognak dolgozni a parlamentben.
Én bízok a Fideszben is a Jobbikban is, és ennek megfelelően fogok szavazni. Egyenlőre az a fontos, hogy az MSZP végleg tűnjön el, és ha ezután bárki is így működik azokat is küldjük el. Tehát bárki is akar kormányozni az legyen tudatában, hogy még egyszer nem tűrünk el ilyen 8 évet, de még 4-et sem.
Persze a Jobbikról mindig csak hazugságok vannak a médiában...álmodozzatok csak
A többi párt csak lejáratni akarja a Jobbikot..és a Jobbik a többi pártot?
Ja és persze mindenki korrupt,a média,az igazságszolgáltatás
.......pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!