Hogyan szavazhatnak ennyi idő után is emberek az MSZP-re?
8 évig rombolták az országot,de még mindig vannak emberek akik kitartanak mellettük.Miért?A programjuk mindenki szerint pocsék,az elnökjelöltjük egy fiatal,tapasztalatlan gyerek.Nem azt mondom hogy a Fidesz-re vagy a Jobbik-ra kell szavazni,de ott van pl az MDF amelynek van értelme,vagy az LMP,akik igaz,hogy tapasztalatlanok,de egyszer mindenkinek el kell kezdenie valahol.
De a fő kérdés akkor is az,miért szavaznak emberek az MSZP-re????
"ahány ember, annyi..."
én se szeretem az mszp-t, de ugyanezt kérdezném h tudnak a jobbikra szavazni?
én se szeretem az mszp-t, de ugyanezt kérdezném h tudnak a jobbikra szavazni?
A Jobbik mellett ezer érv szól, de az MSZP vagy a Fidesz mellet az elmúlt 20 év?
jajjjjjj :D a jobbikos duma...istenem mindig ezzel a 20 évvel jönnek...:D:D én már röhögök :D TUDJÁTOK MEG JOBBIKOSOK,A FIDESZ IDEJÉBE ÉN SOKKAL JOBBAN ÉLTEM ÉS A KÖRÜLÖTTEM LÉVŐK IS =)
(egy kis jövedelmű vállalkozó)
És az összes Mszp-st munka táborba
záratnám ahol kenyeren és vizen kellene élniük
Mszp-re a fogyatékosok
A jobbikra a naivak
Akkor már inkább Fidesz, ő legalább értenek is a politikához:)
És mellesleg a MIÉP sem rossz!
Nem, nem munkatáborba kéne. Csak kelljen úgy dolgozniuk, mint 100 véletlenszerűen kiválasztott magyar állampolgárból 99-nek. És ne lehessen simliskedni, vagyis ne lehessen menni vele semmire.
(Amúgy szélsőjobb vagyok, de Bajnai nem egy intézkedésével nagyon is egyetértek, Istennek hála, hogy végre meglépte valaki.)
Nem vagyok MSZP-s,de a linkek felháborítóak!Nem csak öregasszonyok szavaznak az MSZP-re,hanem dolgozó emberek is. A Jobbikosok sokkal gyűlölködőbbek,és nekik kellene munkatáborokba menniük,ahogy a programjukban szerepel.
Nem csak az MSZP lopott,hanem a Fidesz és a többi párt isMindenki szavazzon arra,akire akar.Attól még ugyanúgy magyar marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!