Lehet hogy a balíbek csak szürkeséget hoztak a magyarok életébe, és mióta a Jobbik színpompás nemzeti aurája kirajzolódott, a Fidesz is egyre szürkébb?
Kik azok a balíbek? Ballibek, esetleg. Ami persze baromság, mert aki szerint pl Kóka ballib, az szarjon sünt. No, de amúgy nem is értem a kérdést, mitől lenne az színpompás, hogy csak a magyart, és a magyart, és semmi mást? Éppenhogy az a szürke.
Jahh, ballibek ok!
A szarjon sünt sem rossz!
De nálunk ez a balliberalizmus ha tetszik ha nem.
Persze külföldön sem sokkal jobb a helyzet, és ezért ne engem okolj aki ezt kimondja. Hanem a Blair izmussal beszivárgott felfogást a világban.
A magyarok mi vagyunk és a mi magyar gazdagságunkat és nemzeti értékeinket tagadták eddig ezek a latrok!
A mi lehetőségeinket szűkítették a minimumra.
Amit a külföldről tud az átlag magyar, az nem a valóság.
Az egy lepel amire vetített a média, és azt sugallta ott a szemed előtt. Hogy egyre közelebb van!
Közben meg egyre távolabb kerűltünk.
Nekem nem kell a ballib varázslat, hogy láthatod a Tv ben Ibizát, és akkor már szabad vagy. Én olyan lehetőséget akarok a saját hazámtól, hogy oda is mehessek.
Nem a nagy Eus szabadság megfoghatatlan sugárzása érdekel, hanem a materiális haszna.
A felismerés színeit adja a Jobbik, aki megmutat dolgokat azoknak akik eddig nem értették mi is a baj.
És nagy tévedés hogy be akarnak zárni, hiszen ha a magyarok nem szolgák lesznek hanem partnerek az lesz a színpompás szabadság.
"Lehet hogy a balíbek csak szürkeséget hoztak a magyarok életébe"
Az, hogy kinek szürke vagy színes az élete, nem a politikától függ. Akinek az élete "szürkesége" a politikától függ, az valószínűleg politika-mániás vagy politikus. A legtöbb ember egyik sem.
"mióta a Jobbik színpompás nemzeti aurája kirajzolódott"
Értelmetlen kifejezésekkel ne terheljük a közönséget. Mi az az aura? Hogyan "rajzolódik ki"?
"a Fidesz is egyre szürkébb?"
Biztos nem olyan fiatalos, mint 20 éve, amikor 25-30 évesekből állt a párt, ha erre gondolsz.
Nem, az nem színes. A cigányzene az. De pl az is színes, hogy ellenben a szocreállal, megfizethető kis kifőzdék tucatjaiban ehetsz egészen eltérő ételeket, megannyi lapra fizethetsz elő, és akár még a fennálló rendszert is ordenáré stílusban szidhatod.
De ezeknek a színeknek mi köze a ballíbekhez?
Ezeket nem lehet a ballíbekhez kötni, főleg a cigányzenét!
Viszont azt hogy ma már nincs is olyan hely ahová elmehetnél és élőben hallgathatnád mert annyira szar a gazdasági helyzet hogy 20 év alatt 100 hasonló helyből 99 besokalt az inkább.
Értelmetlen kifejezésekkel ne terheljük a közönséget. Mi az az aura? Hogyan "rajzolódik ki"?
A te intellektusod hiányai miatt csak nem érezhetem magam én kellemetlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!