Ha Japán nyert volna a 2. világháborúban, akkor mi lenne Magyarországgal és a többi szövetségessel?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 12:09
1/13 anonim válasza:
Japán nem nyerhetett volna a 2. világháborúban, max a németek, mert a japánok is az ő szövetségeseik voltak. Ha úgy kérdezed, hogy a németek győztek volna, akkor nem tudom. Mi is győztes ország lettünk volna, valószinüleg megtarthattuk volna a bécsi döntésben nekünk ítélt területeket.
2/13 anonim válasza:
Ha Japán "nyer", azzal mi se előrébb se hátrébb nem vagyunk.
3/13 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogyan nyert volna.
USA ellen vagy az amerikaiak kimaradnak a háborúból?
4/13 anonim válasza:
Toyotát szerelnénk szakézás közben, miközben egy pokémonból ordít a zene.
5/13 A kérdező kommentje:
Amikor már a Németországot megszállták, az utána lévő hónapokban nyerne Japán, úgy értettem.
2015. júl. 15. 15:06
6/13 anonim válasza:
Akkor most Óceánia, Kelet-Ázsia ellen viselne háborút, Eurázsiával szövetségben. De miket is beszélek?! Óceánia mindig is Kelet-Ázsiával háborúzott!
7/13 anonim válasza:
Nekünk akkor nem sok mindent jelentett volna, Magyarország val.szeg így is úgy is elbukott volna...
8/13 anonim válasza:
Ja, és a "volna" a világ leghülyébb szava. Mi lett VOLNA ha... Senki se tudja megmondani.
9/13 anonim válasza:
Semmi esélyük nem volt az USA ellen.
Egyedül az ő termelésük meghaladta az összes tengelyhatalmi országét.
10/13 anonim válasza:
Semmi nem lett volna. Európában hamarabb (május 9-én) véget ért a háború, Japán csak augusztusban kapitulált. Ha akkor mégis Japán győzött volna, az az európai felállást nem változtatta volna meg...speciel Magyarország ugyanúgy vesztes maradt volna a már ismert következményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!